Előfizetés

Hat köbméter beton és tégla zúdult be egy IX. kerületi lakásba

Három-három köbméter beton és tégla zúdult egy IX. kerületi, harmadik emeleti lakásba kedd este, a födémet érő plusz terhelés miatt kiürítik az épület érintett részét - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondása szerint a Sobieski János utcai társasház szomszédjában betonozási munkálat közben átszakadt a fal, és a harmadik emeleti lakásba ömlöttek az építőanyagok. Az érintett lakás lakhatatlanná vált, az alatta lévő lakásokat pedig a födémet érő terhelés miatt kiürítették, ami 18 embert érint. Senki nem sérült meg.

A munkások azonnal megkezdték az építőanyagok eltávolítását. Statikust hívtak a helyszínre, a további szükséges intézkedésekről a szakvéleménye ismeretében döntenek - tette hozzá a szóvivő.

Mellkason szúrta feleségét egy 18 éves fiatal (fotó)

Publikálás dátuma
2016.08.30. 15:47
Illusztráció. Fotó: Népszava
Előzetes szóváltást követően egy késsel mellkason szúrta feleségét egy 18 éves férfi Miskolcon, a nő életveszélyes sérülést szenvedett, a férfit őrizetbe vették - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szabó Csilla tájékoztatása szerint az eset hétfőn délután történt a házaspár miskolci otthonában. A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatnak eljárást, és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Gázolt a vonat Gödnél

Halálra gázolt egy embert a Prágából Budapestre tartó Csárdás EuroCity Göd és Dunakeszi között kedden, ezért ezen a szakaszon leállították a vonatforgalmat - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Kavalecz Imre tájékoztatása szerint a rendőrség a helyszínelést elkezdte, a vasúttársaság vonatpótló buszokkal szállítja az utasokat Göd és Dunakeszi között.  Közölte továbbá: az autóbuszos közlekedés és az átszállások miatt meghosszabbodik a vonatok menetideje a Budapest-Vác-Szob vonalon.