Halálra gázolt egy bácsit a pécsi Intercity

Halálra gázolt egy férfit szombat kora délután a Budapestről Pécsre tartó Baranya Intercity Pincehely és Tolnanémedi között, a helyszínelés ideje alatt az érintett szakaszon nem járnak a vonatok - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

Kavalecz Imre hozzátette: a korlátozás érinti a dombóvári, a kaposvári, a gyékényesi és a pécsi vonalon utazókat. Huszti Gábor, a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense közölte: a pincehelyi vasúti átjárótól 600 méterre történt balesetben a 77 éves mohácsi férfi a helyszínen meghalt.

Szerző

Sokkoló! Harcikutya támadt egy 4 éves kislányra Kaposváron

Publikálás dátuma
2016.09.03. 16:36
A kép csak illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Brutális kutyatámadás történt Kaposváron - írja a Sonline. Az áldozat egy négy éves kislány, aki édesanyjával sétált a toponári városrészben, amikor egy harcikutya súlyosan megsebesítette. A gyermeket mentőhelikopter vitte a pécsi klinikára, a rendőrség nyomoz az ügyben.

A hírek szerint a kutya kiszökött az egyik ház udvaráról, és ezután rárontott a járdán az édesanyjával együtt sétáló négyéves kislányra.

Az még nem tisztázott, hogy a kutya milyen fajtájú volt, de a Kapost.hu beszámolója szerint egy bullterrierről ír, akit a közbeszédben harcikutyaként is emlegetnek. A portál szerint a gyermek súlyos, egyes információk szerint életveszélyes sérüléseket szenvedett, s csak a gyors közbeavatkozásnak volt köszönhető, hogy nem marta halálra az eb, a kislányt ugyanis mentőhelikopterrel szállították a pécsi klinikára.

A Somogy Megyei Rendőr Főkapitányság sajtóosztálya a portálnak megerősítette, hogy valóban folytatnak az ügyben nyomozást. Orbán Zoltán, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője a Sonline-nak megerősítette, hogy a Kaposvári Rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Szerző

Meggyilkoltak egy férfit Pest megyében - Elfoghatták a tettest

Publikálás dátuma
2016.09.03. 15:25
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Megöltek egy embert Örkényben szombaton, a rendőrség elfogta a feltételezett elkövetőt.

A rendőrség a police.hu honlapon közölte: bejelentés érkezett arról, hogy szombat reggel egy örkényi családi házban emberölés történt. A rendőrök előállítottak egy 32 éves férfit, akinek az elszámoltatása folyamatban van.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Blikk információi szerint egy 60 éves férfit ölt meg a tettes. Az utcát lezárták a nyomozás idejére.

Szerző