Meghalt egy férfi, akit vonat ütött el Hatvannál

Halálra gázolt egy férfit a Sátoraljaújhelyről Budapestre közlekedő sebesvonat Hort-Csány és Hatvan között szombat délután - közölte a Mávinform sajtóügyeletese.

A hatósági intézkedések miatt a vonatforgalom egy ideig csak egy pályán haladhatott, de a korlátozást már feloldották. Az érintett miskolci, egri és sátoraljaújhelyi vonatok késése fokozatosan megszűnik.

Szerző

Tragikusan elhunyt egy férfi a Kálvin térnél

Meghalt egy külföldi férfi a Kálvin térhez közeli sörözőnél Budapesten - számolt be a tragikus esetről a Blikk. Az elsődleges információk alapján idegenkezűség nem merült fel a haláleset kapcsán. 

Péntek este egy zavart és hiányos öltözetű külföldi férfi közeledett a Kálvin tér felől a Kecskeméti utca elején. Az étterem terasza tele volt (szintén főleg külföldi) vendégekkel. A férfi valószínűleg segítséget akart kérni és meglátva az embereket, a teraszhoz támolygott, ahol több asztalt feldöntve végül a járdán összeesett. A személyzet tagjai a mentők kiérkezéséig megpróbálták ellátni és újraéleszteni a fiatalembert, de végül ez a mentőknek sem sikerült.

A pultosok, felszolgálók sírva, zokogva segítették végig a rendőrök és mentők munkáját, tartották az infúziót, a lepedőt. A pub egyik tulajdonosa elmondta, hogy az egész céget mélyen megrázta az eset, azóta is alig térnek magunkhoz - írta a lap.

Az atv.hukövetkező tájékoztatást kapta a rendőrség sajtóosztályától: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a haláleset körülményeit. Az elsődleges információk alapján idegenkezűség nem merült fel a haláleset kapcsán”.

Szerző

Karambol az M7-esen - Négy autó ütközött a Balaton felé

Lepsény térségében négy jármű ütközött egymásnak, ezért a Balaton felé a forgalom a külső és a leállósávon halad - olvasható a rendőrség honlapján.

Anyagi káros közúti közlekedési baleset történt délelőtt az M7-es autópálya 84. kilométerében, Lepsény térségében, a Balaton irányába vezető oldalon, melynek során négy jármű ütközött egymásnak. A helyszíni szemle és a műszaki mentés ideje alatt a forgalom a külső és a leállósávon halad.

A baleset következtében torlódás alakult ki, ezért a rendőrség a Siófok irányába közlekedőknek - a polgárdi lehajtótól - a 7-es számú főút használatát javasolta.

Szerző