Előfizetés

Holttestre bukkantak Ózdon - Rejtély, ki lehet a fiatal férfi

Publikálás dátuma
2016.09.04. 12:42
FOTÓK: police.hu
Egy fiatal férfi holttestét találták meg a rendőrök lakossági bejelentés alapján Ózdon. A hatóságok nem tudták azonosítani a 20-25 év körüli férfit, ezért kérik, hogy aki a személyes tárgyai alapján ráismer, jelentkezzen.

A szemlebizottság az idegenkezűséget kizárta, azonban az ózdi rendőrök az elhunyt, ismeretlen személyazonosságú férfi azonosításához a lakosság segítségét kérik.

A férfi 165 centiméter magas, sovány testalkatú, megközelítőleg 50 kilogramm súlyú, rövid, fekete hajú, a bal felkarján és vállán nonfiguratív, zöld színű tetoválás, rajta Vivien és Varta Lókó felirattal, míg az alkarján zöld, ötágú csillagot ábrázoló tetoválás látható, benne K.D. felirattal.

Ruházata: Drapp színű zip-záros pulóver, kék-fehér csíkos gombos póló, kék farmernadrág, fehér színű, 43-as méretű sportcipő, kék, szürke, zöld csíkkal az oldalán.

Személyes tárgyai: két doboz Sláger szivarka, egy darab sárga öngyújtó.

A rendőrség kéri, hogy ha valaki ráismert a megadott információk alapján az elhunyt személyre, jelentkezzen az alábbi elérhetőségek egyikén.

Halálos karambol Taksonyban (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.09.04. 12:32
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Egy ember meghalt, három pedig súlyosan megsérült, amikor két autó összeütközött Taksonyban vasárnap reggel - közölte a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a baleset a települést átszelő főúton történt. Az egyik autó roncsai közül három embert kellett a szigetszentmiklósi és a délegyházi tűzoltóknak kiszabadítaniuk - tette hozzá. A rendőrség az utat lezárta, a forgalmat eltereli - mondta a szóvivő.

 MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

 

Lezuhant egy sárkányrepülő Fejér megyében

Kukoricatáblába zuhant egy sárkányrepülő szombat este az úrhidai repülőtértől nem messze, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OFK).

A baleset egyelőre tisztázatlan körülmények között történt néhány száz méterre a repülőtértől. A tűzoltók kiemelték a roncsok közül a repülő pilótáját, akit a mentők súlyos sérülésekkel vittek kórházba.