Tűz! Meghalt a fővárosi lakásban egy nő

Publikálás dátuma
2016.10.11. 10:02
Illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Lakástűzben meghalt egy hatvan év körüli nő a XIII. kerületben kedd reggel - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta, a tűzoltókat azért riasztották, mert füst szivárgott egy Petneházy utcai földszinti lakásból. A tűzoltók légzőkészülékben hatoltak be az ingatlanba, ahol az ágy és a környezete izzott. Az ágy mellett megtalált nő életért a helyszínen mintegy fél órán át küzdöttek a mentők, de nem sikerült megmenteniük. A tűz keletkezésének okát vizsgálják.

Szerző

Autókat öntött el a víz Óbudán - Fotók!

Publikálás dátuma
2016.10.11. 00:50
MTI Fotók: Lakatos Péter
Félméteres víz áll Óbudán, a Lajos utca és a Perc utca kereszteződésénél csőtörés miatt - közölte honlapján a katasztrófavédelem hétfő este.

A tájékoztatás szerint a vízben személyautók állnak, amelyek tulajdonosait ezekben a percekben is keresik a rendőrök; a helyszínen van két tűzoltójármű is, hogy szükség esetén kivontassák a vízből a kocsikat. Jelezték: a közműszolgáltató szakemberei már lezárták az érintett vezetékszakaszt.Szerző
Frissítve: 2016.10.11. 10:13

Mentősökre támadt, megrongálta az autót - Videó

Publikálás dátuma
2016.10.10. 16:16
Fotó: police.hu
A sérült barátját ellátó mentősök munkáját akadályozta és megrongálta a mentőautót egy 20 éves férfi - írja a police.hu.

A mentőszolgálat munkatársai Nyírbogáton láttak el egy sérült férfit október 8-án éjfél körül. Az ellátásra szoruló fiatal egyik barátja akadályozta a mentősöket a munkavégzésben, szidalmazta és megöléssel fenyegette őket. A mentősök miután a sérültet - akadályoztatásuk ellenére - a mentőautóba helyezték, az agresszív férfi betörte az esetkocsi ajtajának egyik üvegét.

A rendőrök a mentőszolgálat munkatársainak bejelentése után még a helyszín közelében elfogták a 20 éves helybeli férfit. A Nyírbátori Rendőrkapitányság munkatársai B. Patrik nyírbogáti lakost, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és rongálás bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A rendőrség a gyanúsítottal szemben vádemelési javaslatot tett és kezdeményezte a gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.    

Szerző