Előfizetés

Lángokban állt egy ház Pesterzsébeten - Fotók!

Publikálás dátuma
2016.10.18. 12:56

Lángokban állt egy családi ház Pesterzsébeten, a Klapka utcában, az épület tetőszerkezete szinte teljesen leégett.

A tűzoltók eloltották a tüzet, az elsődleges információk alapján senki sem sérült meg.

Meggyilkolt édesanya - Gyermekei sem tudják, hogy került a nő a Népligetbe

Publikálás dátuma
2016.10.18. 11:59
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Kétgyermekes édesanya volt az a nő, akinek a holttestét múlt hét csütörtökön találták meg a Népligetben. A családja tagadja, hogy a nő prostituált lett volna - pedig már olyan hírek is megjelentek, hogy elszámolási vita lehetett közte és kuncsaftja között -, ám azt gyermekei sem értik, hogyan kerülhetett édesanyjuk a gyilkosság helyszínére.

Ahogy lapunk is beszámolt róla, az áldozatot lemeztelenítve találták meg csütörtökön az FTC Utánpótlás Centrum közelében lévő fás, bokros területen. A rendőrség em­berölés ügyében indított nyomozást, melynek során örömlányokat kérdeztek ki, a környékbeliek szerint ugyanis gyakori, hogy a gyilkosság helyszínén prostituáltak árulják bájaikat. Arról is megjelentek hírek, hogy a nő prostituált volt, és elszámolási vita lehetett közte és kuncsaftja között, ám ezt az áldozat családja a Lokálnak cáfolta, azt azonban ők sem tudják, mit kereshetett a Népligetben a nemrégiben Budapestre költözött nő.

A Magyar Idők szerint Erzsébet kétségbeesetten védekezett, amikor egyelőre ismeretlen támadója agyonverte: információik szerint nemcsak a gyilkosság közelében álló pad mellett eldobált cigarettacsikkeken, hanem az asszony körmei alatt is sikerült DNS-nyomokat rögzíteniük a helyszínelőknek.

A Blikk arról írt, hogy vasárnap bűnügyi technikusok vettek körbe egy fehér színű, elhagyatott furgont a Népligetben és nyomokat rögzítettek, vagyis feltételezhető, hogy a járműnek köze lehet a bűncselekményhez. A rendőrség azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva egyelőre nem ad információt az ügy részleteiről - írja a portál.

Életveszélyben a csecsemő, akit édesapja lőtt meg Baranyában

Továbbra is súlyos, válságos állapotban van az a 11 hónapos csecsemő, akit az apja sebesített meg légpuskával vasárnap a Baranya megyei Oldon - közölte a pécsi gyermekgyógyászati klinika igazgatója kedden.

Decsi Tamás tájékoztatása szerint a gépi lélegeztetésre szoruló kisgyermeket továbbra is intenzív osztályon ápolják, állapotában az elmúlt 24 órában nem történt javulás.

Az orvosprofesszor hétfőn azt mondta: a csecsemőt mentőhelikopterrel vitték be vasárnap a pécsi klinikára, ahol aznap idegsebészeti beavatkozást végeztek el rajta, a műtétet követően a kisgyermek a gyermekklinika intenzív osztályára került - tette hozzá.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnapi közleménye szerint a mentők diszpécsere jelentette be a rendőrség ügyeletén, hogy vasárnap 12 óra körül lőtt fejsérüléssel szállítottak a siklósi kórházba egy kritikus állapotú 11 hónapos oldi kisgyermeket.

A rendőrség megállapította, hogy egy 22 éves oldi férfi a lakásában nem kellő körültekintéssel rakta le a töltött légpuskáját, véletlenül elsütötte, és így találta el a kisfiát. A férfi ellen gondatlanságból elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.