Több bombát is gyártott a körúti robbantó

Publikálás dátuma
2016.10.23. 10:57
A karmacsi ház MTI Fotó: Varga György
Több összeszerelt bombát és robbanóanyagokat is találtak a Teréz körúti robbantással gyanúsított férfi házában – értesült az RTL Klub Híradója. A pince átkutatása után derült ki, hogy több működőképes bombája is volt, ezeket a gyanú szerint használni akarta a közeljövőben.

A házat a férfi szerda délutáni elfogása után vizsgálták át. Még a hatóságokat is megdöbbentette, hogy a férfi mi mindent tárolt a pincében, közölte a csatorna. Azt már az ügyészség is emlegette, hogy további merényletekre készülhetett a férfi, de az Index kérdésére a főügyész nem kívánt semmilyen további részletet elárulni.

Szerző

Tömegbaleset a ferihegyi gyorsforgalmi úton (fotók)

Publikálás dátuma
2016.10.23. 10:49
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Több jármű ütközött vasárnap reggel a fővárosban a ferihegyi gyorsforgalmi úton, a balesetben nyolcan megsérültek, a műszaki mentés idejére az utat lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: két autó ütközött frontálisan, de két másik jármű, köztük egy kisméretű autóbusz is részese volt a balesetnek. Az egyik személyautóból a tűzoltóknak kellett kivágniuk a sérültet. A középkorú férfit életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A repülőtérre vezető út jelenleg le van zárva, kerülni a szomszédos utcákban lehet.

Szerző
Frissítve: 2016.10.23. 14:16

Horgásztóba fulladt egy férfi

Beleesett a horgásztóba és megfulladt egy férfi a Nógrád megyei Cserhátsurányban szombaton, holttestét búvárok emelték ki a vízből.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OFK) közleményben tájékoztatta az MTI-t arról, hogy a férfi horgászás közben esett a tóba, keresését a balassagyarmati tűzoltók és a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság búvárszolgálata végezte.

A horgász holttestét két és fél óra keresés után emelték ki a vízből.

Szerző