Előfizetés

Liptai Claudiát lecserélték - A TV2 nagyágyúja kerül a helyére

Publikálás dátuma
2016.11.07. 13:11

Visszatér a TV2 képernyőjére a Bumm! című kvízműsor, aminek a házigazdája Liptai Claudia volt. A népszerű műsorvezetőt azonban kénytelen volt lecserélni a csatorna, hiszen Claudia nemrégiben hozta világra második gyermekét, Pataki Marcell Ádámot. Vajna tévéje elárulta, ki lesz a műsor új arca.

A csatorna műsora megújult szabályokkal és még nagyobb, 20 millió forintos főnyereménnyel tér vissza. Lesz azonban még valami új a Bumm! című kvízben, Claudia ugyanis a hetekben világra hozott második gyermekével, Marcellel szeretne több időt tölteni. A TV2 így kénytelen volt új házigazdát választani, aki Till Attila lesz. A rendezéssel is foglalkozó műsorvezető egyébként is jobban ráér majd a Sztárban sztár e heti döntője után, így örömmel vállalta a feladatot.

"Mindig is szerettem a kvízjátékokat, nem idegen tőlem ez a műfaj, hiszen számos olyan műsorban dolgoztam korábban, amely tartalmazott kvíz-elemeket. A Bumm! egy nagyon jó formátum, egyszerű a szabályrendszere, mégis izgalmas a felrobbanó bombáktól, amit magam is kipróbáltam, hogy tudjam, mit is kapnak az arcukba a versenyzők" - mesélte Tilla a Ripostnak.

A TV2 egyik nagyágyúja a másik helyére kerül. Forrás: Facebook/Sztárban sztár

A TV2 egyik nagyágyúja a másik helyére kerül. Forrás: Facebook/Sztárban sztár

„Szeretem a páros műsorvezetést, de mivel két játékos is áll mellettem a bombánál, nem leszek egyedül. Pörgős, izgalmas játékra számítok" - folytatta az új házigazda.