Orbán Viktor megrendülve búcsúzott Kocsis Zoltántól - Fotó

Publikálás dátuma
2016.11.19. 16:28
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Orbán Viktor is lerótta tiszteletét a Zeneakadémia aulájában, ahol reggel óta folyamatosan fehér rózsával és kardvirággal búcsúztak el a kétszeres Kossuth-díjas és Liszt-díjas karmestertől és zongoraművésztől. A kormányfő Facebook-oldalán is megosztott egy fekete-fehér képet "Megrendülve" felirattal.

Orbán egy szál fehér virággal a kezében érkezett Kocsis ravatalához. Később közösségi oldalán is megosztott egy képet "Megrendülve. Búcsú Kocsis Zoltántól. // Stunned. Farewell to Kocsis Zoltán" aláírással.

Kocsis Zoltánt reggel óta búcsúztatták a Zeneakadémia aulájában, ahol kígyózó sorokban álltak az emberek arra várva, hogy egy szál virágot helyezhessenek el az alkotó ravatala előtt.

Szerző

Kasztrálná a szexuális bűnözőket a Jobbik

A jövő héten ismét kezdeményezi a Jobbik, hogy a büntető törvénykönyv módosításával teremtsék meg a kémiai kasztráció lehetőségét a gyermekek elleni szexuális bűncselekmények elkövetői esetében - közölte Dúró Dóra, a párt frakcióvezető-helyettese szombaton újságírók előtt Budapesten.

Elmondása szerint azt szeretnék elérni, hogy az ilyen cselekményekben először elmarasztaltak önkéntesen vethessék alá magukat az eljárásnak, a visszaesők számára pedig tegyék azt kötelezővé. A politikus hangsúlyozta, hogy az ilyen cselekmények esetében nagyon magas a visszaesők aránya. 

Szerző

Teljes a bizonytalanság a Class FM-nél

Publikálás dátuma
2016.11.19. 14:12
Forrás: Facebook/Class FM
Ma éjfélkor jár le a Class FM frekvenciaengedélye, ezután az országos frekvenciáról az internetre költözik, ám kérdés, hogy az új struktúrában meddig maradhat fenn a rádió, hiszen korábban a Sláger Rádió, és a Neo FM sem élte túl a weben. A rádió munkatársai között teljes a bizonytalanság, mindannyian azon gondolkodnak, hogyan folytassák. 

Ennyi volt, lejárt a Class FM engedélye, a rádió elveszítette országos analóg frekvenciáját. Bár sokan végleg eltemették a rádiót, a tulajdonosok közölték: a Class jelenleg is több platformon, eszközön illetve szolgáltató igénybevételével hallgató, a classfm.hu oldalon, a T-Home és UPC set-top boxokon keresztül, így a hallgatók minden olyan telefonon, számítógépen, televízión és mobil eszközön keresztül hallgathatják tovább a Class FM adását, amely wifi vagy 3G-képes, illetve ahol kábelszolgáltatás elérhető - tehát frekvencia híján az interneten folytatják. Kérdés, hogy mindezzel hány hallgatót, reklámozót veszítenek el a frekvenciával együtt.

Sebestyén Balázsék már élő adásban bejelentették, hogy a szerdai volt az utolsó Morning Show, tovább nem vállalják a műsor készítését. Ennek oka, hogy méltó módon akartak elbúcsúzni a hallgatóktól, illetve nem lehet tudni, mit tervez a vezetőség. A szerződésükkel kapcsolatban elmondta, értelmezésük szerint az csak addig szól, amíg a Class FM-nek analóg sugárzásra van engedélye, tehát december 31-ig már nem kell műsort gyártaniuk az internetre költöző rádióba.

A többi műsorvezető sorsáról ( például Vágó Piros, Garami Gábor) a Bors érdeklődött, de Abaházi Csaba is csak annyit mondott a lapnak, hogy a Class FM-mel kapcsolatban nyilatkozzon a programigazgató, az ő hatáskörre.

Szerző
Témák
Class FM