Eltűnt egy fiatal lány a VII. kerületben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság eljárást indított egy 16 éves budapesti lány eltűnése ügyében.

A lány 2016. november 19-én VII. kerületi lakásukból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A felkutatására tett rendőri intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Rafael Karolina Beátát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 461-8100/140 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. 

Szerző

Partidroggal bukott le egy férfi Józsefvárosban (Videó)

Publikálás dátuma
2016.11.20. 10:30
Forrás: police.hu
Egy házkutatás során 150 adag kristályt találtak a rendőrök egy józsefvárosi lakásban. A VIII. kerületi Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal való visszaélés gyanúja miatt nyomoz egy 37 éves rakamazi lakos ellen.

A rendőrök egy Diószeghy Sámuel utcai lakóházban jelentek meg és bűncselekmény gyanúja miatt házkutatást tartottak. Ennek során 150 adag kristályt, egy mobiltelefont, készpénzt, valamint kábítószer adagolásához szükséges digitális mérleget és műanyag tasakokat találtak és foglaltak le.

B. Tibort a rendőrök a helyszínen elfogták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Forrás: police.hu

Szerző

Brutálisan megverte barátnőjét egy ittas férfi Harkányban

Súlyos testi sértés miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 26 éves rábapalotai férfi ellen, aki egy harkányi szállodai szobában olyan súlyosan bántalmazta barátnőjét, hogy annak eltört a karja - írja a police.hu.

 A férfi gyanúsítotti kihallgatásán a nyomozóknak elmondta, hogy aznap este egy borkóstolón jártak, ahol túl sokat ivott, és emiatt már ott veszekedtek a barátnőjével. A vita a harkányi szálláshelyükön is folytatódott, ahol ellökte a nőt, aki elesett és eltörte a karját.

A nyomozás rendőrségi szakaszát a Siklósi Rendőrkapitányság a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat megküldte az ügyészségnek.

Szerző