Baleset Paksnál - Lezárták az M6-os autópályát

Egy kisbusz szalagkorlátnak ütközött az M6-os autópályán, Paks közelében, a sztráda Pécs felé tartó, jobb pályatestét a rendőrség teljes szélességében lezárta - közölte honlapján a rendőrség.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója szerint a baleset az autópálya 116-os kilométerénél történt, senki nem sérült meg.

A helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a közlekedők az érintett szakaszt Paks és Tengelic között a 6-os számú főúton kerülhetik el.

Szerző

Brutális ütközés - Szörnyethalt egy autós Kápolnásnyéknél (Fotók)

Publikálás dátuma
2016.11.22. 19:15

Összeütközött két személyautó Pázmánd és Kápolnásnyék között, az egyik sofőr a helyszínen meghalt - tájékoztatott a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője kedd este.

  Farkas-Bozsik Gábor közlése szerint a másik autóban hárman utaztak, abban a járműben senki nem sérült meg.

 

Szerző

Záróvonal buktatta le a tolvajt az Andrássy úton

Közlekedési szabálysértés miatt bukott le egy körözött férfi a fővárosban. 

A terézvárosi járőrök a VI. kerületben, az Andrássy úton figyeltek fel egy szabálytalanul közlekedő - a záróvonalat átlépve megforduló - autósra. A rendőrök igazoltatták a sofőrt és két utasát, majd megállapították, hogy az egyik férfi ellen korábban tíz körözést adtak ki lopás és orgazdaság bűntett, valamint ittas járművezetés szabálysértés miatt. A 28 éves cigándi férfit kihallgatását követően a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, ahol megkezdte jogerős büntetésének letöltését.

Szerző