Előfizetés

Tarsoly politikai támogatóit keresi az LMP

Az LMP szerint, bár nem tudható, hogy a Quaestor volt tulajdonosának szavaiból mennyi igaz, de politikai védelem nélkül "nem folytathatta volna pilótajátékát", ezért fel kell tárni, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói. 

Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben arra hívta fel a figyelmet: Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak azt mondta, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közvetített közte és a Gaith Pharaon nevű "gyanús, körözött személy" között üzleti ügyekben. Az LMP politikus közölte: politikai védelem nélkül Tarsoly Csaba 10 milliós cége nem adhatott volna ki 350 milliárdnyi kötvényt, és nem kapott volna kormányzati megrendeléseket. 

Az LMP ezért követeli az üzelmek hátterének felderítését, ám ezt a Fidesz a parlamentben is folyamatosan akadályozza, legutóbb hétfőn szavazta le a parlament igazságügyi bizottságában a vizsgálat kezdeményezését. Ennek oka szerintük az, hogy "takargatni akarják a 200 milliárdos csalás kormányzati támogatóit".

Donald Trumptól lopott a Századvég

Publikálás dátuma
2016.11.24. 18:33
Illusztráció: Spencer Platt/Getty Images
Nagyköveti eligazítást tartott a múlt héten a Századvég kutatási igazgatója, Orbán Balázs, ahol a Fidesz trumpista vonalának további előretörése mellett tett hitet - írta a 444. 

Az előadás vezérgondolata az volt, hogy Magyarország sikerét Magyarország képességeihez és jellegzetességeihez kell mérni, a magyarok pedig azt akarják, hogy az állam benne legyen az életükben. A Fidesz második négyéves kormányzásában pedig végre arra koncentrálhat, amire mindig is akart, tehát hogy "make Hungary great again" - a szlogent Donald Trump kampányából vették.

Újraindították a NOL-t a Kétfarkúak

Publikálás dátuma
2016.11.24. 18:02
Így néz ki a Kétfarkúak által megálmodott új NOL.
A Magyar Kétfarkú Kutya Párt már elképzelte, milyen lesz az újraéledő Népszabadság Online a kormányközelre került Mediaworks kezében.

Állami hirdetések "a 98 százalék kormányáról", lesifotósokat zaklató Vona Gábor, államosított Hosszú Katinka, Soros György gyíkember voltára rámutató 888-kommentelő - Ilyen és ehhez hasonló cikkekkel képzelték el a Kétfarkúak a Népszabadság online felületének újraindulását.

A weboldal címe megtévesztésig hasonlít az eredetire: www.n0l.hu.