Gázolt a 3-as metró - Súlyosan sérült egy férfi

Publikálás dátuma
2016.11.30. 09:17
Illusztráció: Népszava
Elsodort a 3-as metró egy középkorú férfit az Ecseri úti megállónál szerda reggel - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője.

Kisdi Máté elmondta, hogy a férfi nem esett a sínek közé, de súlyos sérüléseket szenvedett. A mentők kiérkezéséig az FKI doktorszolgálata látta el a peronon - tette hozzá. A Budapesti Közlekedési Központ Facebook-oldalán korábban azt közölte, hogy pótlóbusz jár a 3-as metró helyett Kőbánya-Kispest és a Nagyvárad tér között, már helyreállt a közlekedés. 

Lásd még: Megölte a nejét a férfi, mielőtt a 3-as metró elé vetette magát

Szerző

Milliárdos csalás - Ingatlanokkal verték át a budapesti ügyfeleket

Három év alatt csaknem másfél milliárd forintos kárt okozott egy 48 éves fővárosi férfi, aki hetven embert csapott be ingatlanokkal - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon szerdán.

Sz. Zoltán 2013 és 2016 márciusa között, egy zártkörűen működő részvénytársaság képviselőjeként, olyan ingatlanokat ajánlott "áron alul megvételre", amelyek banki hitelét az előző tulajdonosoknak nem állt módjukban fizetni. A férfi a sértettekkel előszerződést kötött, amely alapján a vásárlók a vételár egy részét vagy egészét kifizették a cégnek - olvasható a közleményben.

Sz. Zoltán azt ígérte, hogy a kapott összegből megvásárolja a hitellel terhelt ingatlanokat, ez azonban már az előszerződések megkötésekor sem állt szándékában - írták. Kedden házkutatást tartottak a férfinál, akit üzletszerűen elkövetett, jelentős kárt okozó csalás bűntettével gyanúsítanak, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Szerző

Halálos ütközés - Kamionba rohant egy kocsi Debrecennél (Fotó)

Publikálás dátuma
2016.11.30. 09:08
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Kamionnal ütközött össze egy személyautó a 354-es út 8-as kilométerénél, Debrecen és Bocskaikert között - közölte a katasztrófavédelem a honlapján szerda reggel. A balesetben a személyautó vezetője a helyszínen meghalt. 

A helyszínelési és a mentés idejére teljes szélességében lezárták a főút érintett szakaszát, az autósok Debrecenen át tehetnek kerülőt - tájékoztat a honlap.

Szerző