Kigyulladt egy autófényező üzem Szolnokon

Kigyulladt egy megközelítőleg 150 négyzetméter alapterületű fényezőüzem tetőszerkezete Szolnok külterületén, a Fuvaros utca végén, a tűzoltók oltják a lángokat - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője.

S. Tóth Anikó elmondta: az épület tetőterében autóalkatrészeket tárolnak, a földszinten pedig festékeket és hígítót. Hozzátette: a szolnoki, jászberényi és a ceglédi hivatásos tűzoltók több járművel és rajjal végzik az oltási munkálatokat.

Az egységek egy része a lángokat oltja, a többiek a közeli lakóépületet védi a tűz átterjedésétől. A tűzoltók argon-, acetilén- és gázpalackot is hoztak már ki az égő épületből - mondta a sajtószóvivő.

Szerző
2016.12.05 16:36

Két halottat találtak egy lángoló családi házban Nemespátrón

Publikálás dátuma
2019.01.15 22:01
Képünk illusztráció
Fotó: AFP/ Massoud Hossaini
A tűzoltók egy gázpalackot is kihoztak az égő épületből, a lakókat már nem lehetett megmenteni.
Családi ház égett kedden este a Zala megyei Nemespátrón, a Fő utcában: a helyszínre riasztott tűzoltók oltás közben két holttestet találtak az épületben – írja közleményében a megyei katasztrófavédelem.
Mint írják, a konyha és az egyik szoba égett. A nagykanizsai hivatásos és a csurgói önkormányzati tűzoltók elfojtották a lángokat, és egy gázpalackot is kihoztak a tűzből, megakadályozva a robbanást. 
2019.01.15 22:01

Lezuhant és meghalt egy munkás egy szombathelyi építkezésen

Publikálás dátuma
2019.01.15 17:16
Fotó: Tóth Gergő
Fotó: /
Lezuhant egy munkás egy szombathelyi építkezésen kedd délután, az 54 éves vasvári férfi a helyszínen belehalt sérüléseibe - közölte a rendőrség az állami hírügynökséggel.
Az eset körülményeit foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt vizsgálják. A baleset a vaol.hu hírportál beszámolója szerint a Szent László király utcában egy vívócsarnok építése közben történt. A férfi állítólag egy gerendát akart ledobni, mielőtt a 8-10 méteres magasságból lezuhant. Életéért hosszú ideig küzdöttek a mentők, de nem jártak sikerrel.
Szerző
2019.01.15 17:16