Négy autó ütközött az Erzsébet hídon - Óriási a dugó!

Négy autó ütközött az Erzsébet híd Budáról Pestre tartó oldalán, a pesti hídfő közelében péntek délután. A környéken nagy a torlódás - tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: egy sávon haladhatnak a járművek, Buda felől jelentős a torlódás.

Szerző

Kidöntötte a ház falát a ripityára tört sportautó - Fotók!

Publikálás dátuma
2016.12.09. 15:53
MTI Fotók: Varga György
Lesodródott az úttestről és egy út menti háznak csapódott egy gépkocsi pénteken Zalabaksán, az épület fala az ütközés következtében kidőlt - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Cseresznyés Dániel elmondta: a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült. Az épületben ketten tartózkodtak, ők nem szenvedtek sérülést.  A mentési munkálatok idejére a Rákóczi út érintett szakaszát félpályán lezárták.  A szóvivő hozzátette: a statikus szakvéleménye alapján döntenek arról, hogy az épület továbbra is lakható marad-e - tette hozzá a szóvivő.

 

Szerző
Témák
baleset Zalabaksa
Frissítve: 2016.12.09. 17:54

Tűz egy Pest megyei óvodában - Húsz gyereket menekítettek

 Tűz ütött ki Dunaharasztiban, a Nádor utcai óvodában pénteken kora délután. Senki sem sérült meg - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

Csámpai Attila elmondta, hogy a kazánházban keletkezett kisebb tűz. A fővárosi és a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Az óvodában lévő húsz gyereket a három nevelő még a tűzoltók megérkezése előtt átvitte egy közeli másik óvodába, és senki sem sérült meg.Szerző