Massa visszatér?

Brazil sajtóhírek szerint mégsem vonul vissza Felipe Massa, a Forma-1-es Willams-istálló egykori pilótája. Minderre azért kerülhet sor, mert az újdonsült világbajnok, Nico Rosberg bejelentette visszavonulását, s felborult az átigazolási piac.

A Mercedes minden követ megmozgat Valtteri Bottas megszerzéséért, azonban csapata csak akkor engedi el őt, ha egy tapasztalt versenyzője lesz az újonc Lance Stroll mellett. Így jön képbe Massa. A Grande Premio információi szerint a Williams 6 millió eurót ígért a brazil versenyzőnek azért, hogy visszatérjen hozzájuk, és a megállapodásról szóló tárgyalások már igencsak előrehaladott állapotban vannak.

A brazil versenyző még szeptemberben, Monzában jelentette be, hogy a nyáron elhatározta, a 2016-os lesz az utolsó Forma–1-es szezonja, Interlagosban és Abu-Dhabiban aztán érzelmes búcsút is vett a száguldó cirkusztól. A Mercedes viszont a múlt héten közölte, idén már nem tervez hivatalos bejelentést tenni 2017-es új versenyzőjéről, ami egyúttal azt is jelenti, hogy ha Massa már döntött is, hivatalos megerősítést erről várhatóan ugyancsak januárban kapunk legkorábban.

Szintén a Williams-istállóval kapcsolat hír, hogy a technikai igazgatója, Pat Symonds elhagyta a csapatot.

Szerző

Kapcsolódó

Massa befejezi

Ellenzéki demonstráció volt Kiskunhalason

Publikálás dátuma
2019.02.22 21:45
Képünk illusztráció
Fotó: Szabad Pécs
A tüntetők nem egy konkrét intézkedés miatt zárták le a városhoz közeli főút egyik sávját, hanem úgy általában az Orbán-kormány ténykedése miatt tiltakoztak.
Ellenzéki pártok és civilek demonstráltak Kiskunhalas közelében lezárva a félpályát a város melletti főút egy szakaszán - írja az atv.hu. A Kiskunmajsára vezető úton 200-250 méter hosszan állták el az autók délután. A tüntetők az akció okaként külön megemlítették rabszolgatörvénynek nevezett jogszabály, de hozzátették, ezúttal általában véve bírálták az Orbán-kormányt.

"Vidéken is hajlamosak az emberek arra, hogy kifejezzék az ellenvéleményüket a kormány azon politikájával szemben, amellyel azt bizonyítja napi mint nap, hogy egyáltalán nem érdekli az ellenzék véleménye." - mondta az ATV-nek Marton Imre, az MSZP elnökségi tagja. A tudósítás megjegyzi, a tüntetés miatt komoly torlódás nem alakult ki, atrocitás nem történt.

Orbán Viktor felmentette a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnökét

Publikálás dátuma
2019.02.22 19:22

Fotó: Orbán Viktor hivatalos Facebook oldala
Luszcz Viktor Stanislaw megbízatása március 14-ei hatállyal szűnik meg.
Felmentették a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala elnökét, az erről szóló miniszterelnöki határozat a Magyar Közlöny pénteki számában jelent meg - írja az MTI. Orbán Viktor rendelete szerint Luszcz Viktor Stanislaw megbízatása március 14-ei hatállyal szűnik meg.