Tóba hajtott egy kocsi, egy ember szörnyethalt Túrkevén

Tóba hajtott egy autó Túrkevén, a balesetben egy ember meghalt, három embert kórházba vittek a mentők - közölte a rendőrség honlapján kedd reggel.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a József Attila úton történt. A balesetben egy ember a helyszínen életét vesztette, a gépkocsi vezetőjét és két utasát a mentők kórházba vitték - tették hozzá.

Szerző

Négyes karambol Hajdúszoboszlón

Összeütközött négy személyautó Hajdúszoboszlón, a Kabai úton. 

A hajdúszoboszlói katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották a balesethez. Az egység áramtalanította a járműveket, valamint biztosítja a területet. A műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés ideje alatt félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Szerző

Ismét holttestet találtak a tűzoltók

Holttestet találtak a tűzoltók Budapesten, egy V. kerületi, Nádor utcai lakásban vasárnap éjjel - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese.

A lakók riasztották a tűzoltókat, mivel égett szagot éreztek a háromemeletes társasházban. A tűzoltók az egyik szobában holtan találtak egy idős embert, a tűzhelyen égett ételmaradék volt.

Szerző