Agyvérzést kapott az Operettszínház színésze

Az Operettszínház színésze feleségének köszönheti, hogy nem lett komolyabb baj, amikor autóvezetés közben agyvérzést kapott. Benkóczy Zoltán a Blikknek elmesélte, hogy amikor rosszul lett, neje állította le az autót, és hívta a mentőket, akik kórházba szállították a színészt.

„A feleségem szerencsére észrevette, hogy valami nincs rendben velem. Szóval tartott, kérdezgetett, de állítólag félrebeszéltem, és nem is igazán lehetett érteni, hogy mit mondok” - mondta el a színész, aki párja lélekjelenlétének köszönheti, hogy nem történt tragédia. A felesége gyorsan lelökte férje lábát a gázpedálról, és megragadta a kormányt. A kocsi lassan leállt, ezután azonnal hívta a mentőket, akik előbb Kecskemétre, majd a budapesti Honvédkórházba szállították.

A színésznek pár napot kellett a kórházban töltenie, karácsony előtt már haza is mehetett. „Életem legnagyobb karácsonyi ajándékának tartom, hogy nem esett komolyabb bajom, és azt is, hogy a családom köré­ben ünnepelhettem. Az orvosok agyvérzést állapítottak meg, de enyhe lefolyású volt” – mondta el Benkóczy a lapnak.

Szerző