Előfizetés

Kigyulladt egy családi ház a XIX. kerületben - Fotók

Publikálás dátuma
2017.01.02. 14:17
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Tűzoltók dolgoznak a XIX. kerületi Bercsényi utcában, ahol kigyulladt egy családi ház.

A  ház két helyisége égett, a fővárosi tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat, majd megkezdték az épület átszellőztetését és átvizsgálását. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg.

Busz karambolozott Budapesten - Utasok is megsérültek (fotók)

Publikálás dátuma
2017.01.02. 11:56
Mentők, tűzoltó és rendőrök Budapesten, a 6-os főúton, az M0-s autóút felüljárója közelében, ahol menetrend szerint közlekedő au
Menetrend szerint közlekedő autóbusszal ütközött egy személyautó hétfőn Budapesten, a XXII. kerületben, a 6-os főút egy szakaszát teljes szélességében lezárták - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.  Kisdi Máté elmondta, az M0-s autóút felüljárója közelében, a Kolozsvári utcánál történt balesetben - az első információk szerint - hárman sérültek meg: ketten a buszon utazók közül, valamint az autó sofőrje, aki beszorult a járműbe, és a tűzoltók szabadították ki.  

Gázkitörés Debrecenben - Menekítik a lakókat

Tizenhét embert menekítettek ki egy irodaházból, miután gázkitörés volt Debrecen külvárosában- írja a Blikk.

Hétfő délelőtt a Debrecen külvárosában húzódó Benczúr Gyula utcában történt a gázkitörés. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit is riasztották, a környéket ötven méter sugarú körben lezárták. A munkálatok idejére egy közeli irodaházból tizenhét embert menekítettek ki, a Benczúr Gyula érintett szakaszát pedig teljes szélességében lezárták. A lap elsődleges információi szerint az eset során senki nem sérült meg.