Bakondi fia jól fizető állást kapott - Mert megérdemli

Publikálás dátuma
2017.01.05. 09:35
Népszava fotó
Bakondi György Patrik egy állami tulajdonú vízmű vezérigazgatója lett - írja a hvg.hu az Együtt információi alapján.

A párt szerint Bakondi György fia így közel másfél millió forintos fizetéshez jutott, havonta ugyanis bruttó 1 millió 400 ezer forintot kap. Az Együtt ezért tiltakozik a kinevezés ellen és felszólítja Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztert, hogy állítsa le a korrupt, fideszes családbarát személyzeti politikát, valamint vonja vissza a kinevezést.

Bakondi György nyilván megszolgálta, ne legyenek többé álmatlan éjszakái, hogy fia miből fizeti ki a számláit, vagy miként kerülje el a gyermek, hogy esetleg - természetesen a liberális ármány áldozataként - a Blaha Lujza téren kelljen sorba állnia egy tál meleg ételért, netán gallyakat összeszednie egy erdőben a fagyhalál ellen. 

Bakondi a megfelelő ember minden feladatra - írtuk még 2015 szeptemberében, és hát azóta is csak tett és tett ez az ember a haza üdvéért. 

A  miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója ma is korán kelt, hogy nap mint nap megdolgozzon a bizalomért, hogy az állami televízió reggeli műsorában elmondhassa: a politikai változások fordulatot hozhatnak a migrációban.

Az ellenőrzés nélküli tömeges bevándorlás ellen az Európai Unió nem védekezett sikeresen, azt a tagállamoknak kellett megtenniük. Véleménye szerint 2017 arról szólhat, hogy - a magyar javaslatoknak megfelelően - az az álláspont erősödik, hogy az uniós külső határain kell megállítani az illegális migrációt, a menekültkérelmeket pedig a határokon kívüli regisztrációs és menedékkérő központokban (hotspot) kell elbírálni. Arról is beszélt, hogy a máltai elnökség prioritásai között szerepel a menekültügyi ügynökség létrehozása. Arra a kérdésre, hogy kvótaügyben lehet-e változás, reményét fejezte ki, hogy igen. Emlékeztetett: folyamatban van a Magyarország által indított kvótaper, amelynek végkimenetele erre hatással lehet. Azt mondta, arra számít, hogy jogi és nem politikai megfontolások alapján születik döntés az ügyben. Bakondi György arra számít, hogy a migrációs hullám kísérőjelenségeként megjelent terrorcselekmények, köztörvényes bűncselekmények megállíthatóak, az Európai Unióban pedig meghallják a nemzetállamok, valamint az emberek hangját, és véghezviszik azokat a változásokat, amelyek célja az európai emberek biztonsága.(MTI)

Szerző

Ni csak, mi folyik itt?

Bizony, megnyugtató érzés, hogy az Anna-kútból 2017. január 1-jén is Anna- víz folyik. Hogy aztán ebben az országban és a nagyvilágban mi folyik, vagy mi fog folyni, arról jobb nem beszélni.

Témák
Szerintem

Ni csak, mi folyik itt?

Bizony, megnyugtató érzés, hogy az Anna-kútból 2017. január 1-jén is Anna- víz folyik. Hogy aztán ebben az országban és a nagyvilágban mi folyik, vagy mi fog folyni, arról jobb nem beszélni.

Témák
Szerintem