Előfizetés

A Magyar Nemzeti Arcvonallal emlékezik a Jobbik

A Jobbik ismét leleplezte valódi arcát, miután kiderült: józsefvárosi szervezetük a Magyar Nemzeti Arcvonal egykori szóvivőjével fog megemlékezni a Budapestet védő német és magyar erők 72 évvel ezelőtti kitörésére – közölte Szigetvári Viktor. 

Az Együtt elnöke szerint éppen ezért Vona Gábor pártjával nem együttműködni kell, „hanem a Fidesszel együtt legyőzni, mert csak folytatnák hazánk útját a zsákutcába.” Szigetvári felszólította a radikális pártot, hogy mondja le a szélsőjobboldali rendezvényt.

Farkasordító hideg, de napos idő lesz

Publikálás dátuma
2017.01.06. 20:59
FOTÓ: Thinkstock
Szombaton napsütésre számíthatunk, de még sokfelé élénk, a Dunántúlon és keleten, északkeleten erős, helyenként viharos marad a szél.

Még keményebb fagyra van kilátás, hajnalban északon a szélcsendes, hófödte tájakon -20, -24 fok is lehet, és napközben is csupán -5, -12 fok várható, a leghidegebb északkeleten lesz. 

Távoznia kell két kormánymegbízottnak

Január 15-ei hatállyal felment két kormánymegbízottat Orbán Viktor miniszterelnök - olvasható a Magyar Közlöny pénteki számában.

Orbán Viktor Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter javaslatára menti fel Gajda Róbertet, a Békés Megyei Kormányhivatalt, valamint Kozma Pétert, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízottat.