Előfizetés

Összetákolt kunyhójában halt meg egy ember

Publikálás dátuma
2017.01.09. 23:47
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Hajléktalanok kunyhója gyulladt ki Budapesten, egy ember a helyszínen meghalt - közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Kisdi Máté elmondta: a XVI. kerületi Körvasút sornál egy töltésoldalban gyulladt ki a hajléktalanok menedéke. Mire a tűzoltók kiértek, már kimenekültek a kunyhóból, egy ember azonban olyan súlyosan megégett, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Egy másik súlyos sérültet a mentők elláttak. A tűzoltók hatósági eljárás keretében vizsgálják a tűz keletkezésének körülményeit - tette hozzá a szóvivő.

Kiégett egy panellakás Budapesten, gyerekek is sérültek (fotó)

Publikálás dátuma
2017.01.09. 21:52
MTI Fotó: Lakatos Péter
Kiégett egy panellakás hétfő este Budapest XV. kerületében, öt ember, köztük két gyerek füstmérgezést szenvedett - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

Egy felnőtt súlyos, a többiek könnyű füstmérgezést szenvedtek - írták a közleményben. Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy a Nyírpalota út egyik panelházának második emeletén keletkezett tűz. A lakás teljesen kiégett, a tűz nem terjedt át másik lakásra. Az épületből a lakókat kimenekítették. Az elsődleges információk szerint a karácsonyfa égősora okozhatta a tüzet.

 MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter

 

Eltűnt Szkupi Krisztián

Szkupi Krisztián debreceni lakos január 9-én tűnt el és azóta életjelet nem adott magáról. A férfi felkutatására tett eddigi rendőri intézkedések nem vezettek eredményre, ezért a rendőrség a lakosság segítségét kéri - olvasható a police.hu-n.

A 31 éves férfi 187 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna szemű, barna hajú, körszakállas. Eltűnésekor fekete szövetkabátot, kék farmert viselt.

A férfi fotóját ide kattintva nézheti meg!

A Debreceni Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán (Debrecen, Budai Ézsaiás utca 4. szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.