Előfizetés

Kisbusszal ütközött egy kamion a 4-esen, sok a sérült

Ráfutott egy kisbuszra egy kamion hétfő reggel Jász-Nagykun-Szolnok megyében, a 4-es főút szajoli szakaszán, több ember megsérült - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság sajtószóvivője.

S. Tóth Anikó tájékoztatása szerint az ütközés következtében a kisbusz lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult. A műszaki mentést a szolnoki hivatásos tűzoltók végzik.  Kardos József, az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezet megyei kirendeltségének vezetője elmondta: a balesetnek egy súlyos és négy könnyű sérültje van, őket és a kisbusz további három utasát megfigyelésre a szolnoki Hetényi Géza kórházba vitték. A rendőrség honlapján szereplő információk szerint a helyszínelés idején félpályás útzár van érvényben az adott útszakaszon.

Tömegbunyó a fővárosban

Egyszerre többen is összeverekedtek vasárnap hajnalban Budapesten, egy a Jászai Mari térhez közel található kocsmánál. Az esetről videofelvétel is készült, amelyet a 444.hu-ra töltöttek fel.

A videón jól látszik, hogy a verekedés a kocsma előtt tört ki, majd az úttesten folytatódott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közölte, a rendőrség 12 perc alatt ért a helyszínre. Kiderült, a verekedés négy ember szóváltása után kezdődött, a rendőrök mind a négyüket elfogták, majd kórházba szállították. Könnyű sérüléseket szenvedtek, csoportosan elkövetett garázdaság gyanúja miatt indul ellenük büntetőeljárás.
????

Biztonsági őr rúgta meg a vendéget

Súlyosan bántalmazta egy gyorsétterem biztonsági őre az egyik vendéget a főváros VII. kerületében - közölte a rendőrség.

A közlemény szerint a gyorsétterem biztonsági őre még szombat délután ki akart küldeni a helyiségből egy férfit, aki azonban a kérésnek nem tett eleget.

Az őr meglökte a férfit, aki elesett, és amikor megpróbált felállni, a biztonsági őr megrúgta. A vendég súlyos sérülést szenvedett.
A 28 éves biztonsági őrt a rendőrök a munkahelyén elfogták, majd előállították a kerületi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki - áll a közleményben.