Tömegkarambol a Szentendrei úton - Meghalt a sérült (Fotók!)

Publikálás dátuma
2017.01.27. 21:09

Összeütközött négy személyautó és egy menetrend szerint közlekedő autóbusz Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton, a Bogdáni út közelében. Az egyik autóban egy ember súlyosan megsérült - informált az esetről korábban a katasztrófavédelem. 

A fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának péntek késő esti tájékoztatása szerint a baleset sérültje, az egyik autó sofőrje meghalt a kórházban. 

UPDATE: Ismét járható  teljes szélességében a Szentendrei út, késő este befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés a korábban történt baleset helyszínén - közölte honlapján a rendőrség. A Szentendrei utat péntek este négy autó és egy busz ütközése miatt Szentendre irányába lezárták, Budapest felé pedig egy sávon haladhatott a forgalom. A baleset körülményeit a BRFK közlekedésrendészeti főosztálya vizsgálja.

Szerző
Frissítve: 2017.01.28. 09:10

Kiderült, mikor költözik a kormány a budai Várba

Publikálás dátuma
2017.01.27. 20:59
FOTÓ: Szalmás Péter/Népszava
Nem aktuálisak a minisztériumok Várba költözésével kapcsolatos kérdések, ugyanis a Miniszterelnökség, a Belügyminisztérium és a Nemzetgazdasági Minisztérium csupán 2018 decemberében teszi majd át székhelyét az első kerületbe - közölte az önkormányzat, miután a 24.hu arról érdeklődött, valóban 3 óra ingyenes parkolást kapnak-e a kerülettől a tárcák vendégei.

A Budavári Önkormányzat 2016-ban engedélyezte több mint 25, a Várnegyedben található intézménynek és vendéglátóhelynek, hogy díjmentesen biztosítsanak helyet az autóval érkező ügyfeleknek, vendégeknek - a rendeletet Nagy Gábor Tamás fideszes polgármester terjesztette be. Ennek legnagyobb haszonélvezője Zsidai Roy étteremlánca, de a kerület szerint bármely szervezet, vállalkozás kaphat ingyen parkolást, ha kér.

Szerző
Témák
Budai Vár

Lázárék fejenként egymillióért utaztatják dolgozóikat

Tizenhat millió forintét utaztatja 16 alkalmazottját a Miniszterelnökség.

A Közbeszerzési Hatóság honlapján megjelent tender szerint Lázár János minisztériuma minden munkanapon 9 embert Budapestről Kecskemétre és vissza, illetve 7-et Gödöllőről Kecskemétre és vissza utaztat. 

444.hu idézte fel, hogy tavaly mindez arányaiban még kevesebbe került, akkor előbbi távon húsz embert, utóbbin szintén hetet vittek tizennyolcmillióért. Bár sokáig volt szó a mi­nisztériumok vidékre költözte­téséről, végül egyedül a vidékfej­lesztési államtitkárság került Bács-Kiskun megyeszékhelyére.

Szerző