Meghalt Szita Bence gyilkosa

Sajtóinformációk szerint a napokban elhunyt Szita Bence gyilkos mostohája. Az életfogytiglani börtönbüntetést kapott Polcz Erikát 2015-ben melldaganat miatt műtötték, tavaly azonban újra rákos daganatot találtak a testében. A Blikk úgy tudja, a kalocsai börtönben halt meg.

Mint ismert: a 11 éves Szita Bencét 2012. október 29-én különös kegyetlenséggel ölte meg a nő - két társával együtt - Sántos külterületén, egy erdőben. Három gyilkosa később kiásta a holttestet, és Toponár környékén rejtette el újra. A 11 éves felsőmocsoládi fiút nevelőapja barátnője, Polcz Erika csalta el otthonról, majd a két férfival megkínozták és élve eltemették.

A gyermek testén a boncoláskor ötvenkét - késtől és ásótól származó - sérülést találtak. Az is kiderült, hogy még életben volt, amikor a megásott gödörbe húzták és eltemették. Polcz Erika, valamint két büntetett előéletű társa is tényleges életfogytiglani büntetést kapott. Az egész országot sokkoló brutalitásról árulkodó eljárásban ráadásul arra is fény derült, hogy az asszony korábban próbálta "méreggel" megölni a gyereket, szalicilsavat vetett be, amelyet elsősorban tartósításra, fertőtlenítésre használnak. Olyan tervei is voltak, hogy a holttestet savval önti le, hogy felismerhetetlenné tegye.

Szerző
Frissítve: 2017.01.29. 17:45

Holttestre bukkantak egy szigetszentmiklósi házban

Holttestet találtak a tűzoltók egy kigyulladt szigetszentmiklósi hétvégi házban szombaton - közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

Csámpai Attila elmondta, hogy a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltókat egy lángoló 34 négyzetméteres hétvégi házhoz riasztották a Tengeri utcába. A tűzoltók a lángokat eloltották, majd az utómunkálatok közben rábukkantak a megégett holttestre.

Szerző

Kamion ütközött az M7-esen

Székesfehérvár külterületén egy kamion személygépkocsival ütközött az M7-es autópályán.

Közúti közlekedési baleset történt az M7-es autópálya 61. kilométerszelvényében szombat reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi és egy kamion ütközött össze a baleset során, de személyi sérülés nem történt.

A műszaki mentés idején a forgalom az autópálya érintett szakaszán két sávban haladt, mert a belső sávot az egyik sérült jármű foglalta el. 

Szerző
Témák
kamionbaleset