Baromfik ezrei pusztultak el egy orosházi tűzben

Kigyulladt egy csirkenevelő telep egyik épülete Orosháza külterületén, a tűzben 8700 baromfi pusztult el - tájékoztatta a Békés Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője vasárnap.

Baráth Ilona elmondta, hogy a tűz - eddig ismeretlen okokból - az állattartó telep egy 80 négyzetméteres komplexumában keletkezett. A tűzoltóknak és a katasztrófavédelmi műveleti szolgálatnak sikerült megakadályoznia, hogy a tűz átterjedjen más épületre, és eloltották a lángokat. A telep többi épületében zavartalan az állatok ellátása - tette hozzá a szóvivő. 

Szerző

Kigyulladt egy villa Budapesten - Videó!

Publikálás dátuma
2017.01.29. 15:27
MTI Fotó: Lakatos Péter
Két ember súlyosan megégett vasárnap, amikor kigyulladt a főváros XI. kerületében lévő lakás - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. A KÉPRE KATTINTVA GALÉRIA NYÍLIK!

A szóvivő közlése szerint egy, a Ménesi úton álló régi villaépület földszinti lakása gyulladt ki, az onnan kimenekülő férfi és nő égési sérüléseket szenvedett. A tűzoltók hét lakót kísértek ki az épületből, majd eloltották a lángokat, így a tűz nem terjedt tovább.

 MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter


 

Szerző

Meghalt Szita Bence gyilkosa

Sajtóinformációk szerint a napokban elhunyt Szita Bence gyilkos mostohája. Az életfogytiglani börtönbüntetést kapott Polcz Erikát 2015-ben melldaganat miatt műtötték, tavaly azonban újra rákos daganatot találtak a testében. A Blikk úgy tudja, a kalocsai börtönben halt meg.

Mint ismert: a 11 éves Szita Bencét 2012. október 29-én különös kegyetlenséggel ölte meg a nő - két társával együtt - Sántos külterületén, egy erdőben. Három gyilkosa később kiásta a holttestet, és Toponár környékén rejtette el újra. A 11 éves felsőmocsoládi fiút nevelőapja barátnője, Polcz Erika csalta el otthonról, majd a két férfival megkínozták és élve eltemették.

A gyermek testén a boncoláskor ötvenkét - késtől és ásótól származó - sérülést találtak. Az is kiderült, hogy még életben volt, amikor a megásott gödörbe húzták és eltemették. Polcz Erika, valamint két büntetett előéletű társa is tényleges életfogytiglani büntetést kapott. Az egész országot sokkoló brutalitásról árulkodó eljárásban ráadásul arra is fény derült, hogy az asszony korábban próbálta "méreggel" megölni a gyereket, szalicilsavat vetett be, amelyet elsősorban tartósításra, fertőtlenítésre használnak. Olyan tervei is voltak, hogy a holttestet savval önti le, hogy felismerhetetlenné tegye.

Szerző
Frissítve: 2017.01.29. 17:45