Eltűnt Kiss László

Publikálás dátuma
2017.01.30. 12:55
Fotó: police.hu
A Tiszavasvári Rendőrkapitányság a férfi felkutatása érdekében a lakosság segítségét kéri - írja a police.hu.

A 49 éves férfit családtagjai 2016. szeptember 24-e óta nem látták és nem tudtak vele kapcsolatba lépni. A férfi életjelet azóta nem adott magáról, jelenlegi tartózkodási helye ismeretlen. Az eljárás adatai szerint a férfi életvitelszerűen évek óta nem tartózkodott tiszavasvári lakcímén, az ország különböző városaiban, Budapesten, Székesfehérváron, valamint külföldön is dolgozott. Hozzátartozóival ideiglenes szálláshelyeinek, munkahelyeinek címet nem közölte, telefonon tartott velük kapcsolatot. Az eltűnt férfi felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Fotó: police.hu

Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a képen látható férfit és jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, az jelentkezzen a Tiszavasvári Rendőrkapitányságon személyesen, vagy telefonon a 42/524-600- as telefonszámon. Bejelentést tehetnek a 107-es, illetve 112-es központi segélyhívószámokon, valamint a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán is!

Szerző

Megint meghalt valaki egy lakástűzben

Publikálás dátuma
2017.01.30. 12:46
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
Kigyulladt egy lakóház melléképületének berendezése Hajdúnánáson hétfő délelőtt, a tűzoltók holttestet találtak a szobában - tájékoztatta a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese.

Bányay Judit közölte: a Hunyadi utcán egy lakóház melléképületének szobájában berendezési tárgyak kaptak lángra. A hajdúnánási tűzoltók egy férfit vittek ki az előszobából, de a mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Szerző

Csecsemő is füstmérgezést szenvedett a kigyulladt házban

Négy felnőtt és két gyermek szenvedett füstmérgezést egy kigyulladt családi házban Vasad külterületén hétfő hajnalban - tájékoztatott a Pest megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

A mintegy hatvan négyzetméteres családi házhoz a monori tűzoltók vonultak ki, a tüzet eloltották.

A házban négy felnőtt és két kisgyermek, köztük egy hathónapos volt. Mindannyian füstmérgezést szenvedtek, ezért a helyszíni ellátás után kórházba viszik őket.

Szerző