Ismét járható a 3-as főút Atkárnál

Ismét teljes szélességében járható a 3-as főút Atkár térségében - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés. Kora reggel a főút 74-es kilométerénél öt személyautó és egy busz ütközött, ketten megsérültek.

Szerző

Mérgező gáz - 12 ember vittek kórházba Nyíradonyból

Mérgező gáz belégzése miatt 12 embert vittek kórházba szerdán késő este Nyíradonyból - közölte a hajdú-bihari katasztrófavédelmi igazgatóság sajtóügyeletese.

Bányay Judit tájékoztatása szerint ismeretlen eredetű szúrós szag miatt riasztották a tűzoltókat Nyíradonyba az Ady Endre utcába szerda este. A helyszínre harminc fővel vonultak ki nyíradonyi, debreceni, valamint a Szabolcs-Szatmár- Bereg megyei tűzoltók, s a helyszínen voltak a vízmű szakemberei is.

A szúrós szagot ismeretlen eredetű mérgező gáz kiáramlása okozta. Az eset az Ady Endre, valamint a környező utcákat is érintette.

A katasztrófavédelem és a vízmű szakemberei átvizsgálták a környék csatorna rendszerét, eltávolították a szennyezett vizet az érintett terület ciszternáiból, és azokat átmosták.

A lakosságot az ingatlanok ismételt átszellőztetésére hívták fel. Összesen 12 ember szenvedett könnyű sérüléseket, őket a mentők kórházba vitték - közölte a katasztrófavédelem sajtóügyeletese.

Szerző

Súlyos sérültek a buszkarambolban Rábapatonán - Videó!

Publikálás dátuma
2017.02.02. 09:59
MTI Fotók: Krizsán Csaba
Egy ember életveszélyesen, három súlyosan, nyolc pedig könnyebben megsérült a csütörtök reggeli rábapatonai balesetben, amelyben egy menetrend szerint közlekedő autóbusszal karambolozott egy terepjáró - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense csütörtök délben.

Füves Tamás elmondta, hogy a terepjáró az eddigi információk szerint nem a látási és útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, amikor összeütközött a szemből szabályosan érkező busszal.

A terepjáró vezetője súlyos, életveszélyes, két utasa súlyos sérüléseket szenvedett. A buszon húszan utaztak, közülük egy ember súlyosan, nyolc könnyebben sérült meg.

A korábban teljes szélességében lezárt Rákóczi utcában félpályán már megindult a forgalom.

Szerző
Frissítve: 2017.02.02. 13:24