Barátok közt;Kiss Ramóna;Bulvár;

2017-02-16 09:43:00

Kiss Ramóna ezért száll ki

 Kiss Ramóna távozik a Barátok köztből! - írja a Blikk. Tizenöt évig alakította Szentmihályi Zsófi szerepét a sorozatban.

– Nem, nem vagyok terhes, nem az áll a döntésem mögött, hogy anyai örömök elé nézek, hanem pusztán az, hogy 16 év az 16 év. Most úgy érzem, hogy mennem kell… – nyilatkozta Ramóna a Fókusz adásában. – Az embernek a szívére kell hallgatni, én így élek 32 éve, és ez eddig bejött – mondta Ramóna, aki tudja, hogy anyagi helyzetére is hatással lehet a lépés.

– Úgy voltam vele, ha már az élet úgy hozta, hogy nincs családom, gyerekem, akkor ezt most megtehetem, mert ha úgy alakul a sorsom, hogy esetleg nem lesz munkám, akkor sincs nagy gond. Maximum átcsoportosítom a félrerakott pénzemet, és egy másik életszínvonalon élek.

Kiss Ramóna a Blikknek is nyilatkozott a távozása kapcsán. Azt mondja, munkahelyén elfogadták, hogy menni akar.

– Sajnálják, hogy elmegyek, de megértik, hogy így döntöttem. Persze az itteni barátságaim nem azon fognak múlni, hogy bejárok-e a stúdió­ba dolgozni. A családom véleményét kikértem a döntésemről, és ők mindenben támogattak – mondta Ramóna, aki még nem tervezte meg, hogy mihez kezd az idejével, de azt mondja, hogy a színházra koncentrálna, és pihenni is szeretne.