A Kocsis Máté által megtámadott lelkész beleáll a "harcba" - Videó

A kerületi kilakoltatások, és a menekültek elleni uszítás miatt Kocsis Mátéval többször is konfliktusba kerülő evangélikus lelkész Bolba Márta bejelenti, elindul a jelenlegi polgármester ellen a nyolcadik kerületi idöközi önkormányzati választáson - informált a bejelentésről a Kettős Mérce. 

Szerző

Kósa szerint őt félreértette Tarlós

Kósa Lajos szerint "egyszerű félreértés" történt - mondta el a frakcióvezető az atv.hu-nak a Tarlós István ellene intézett kirohanására. Ő amikor azt mondta, hogy a kormánynak nincs köze az olimpiához, azt valójában úgy értette, hogy nem a kormánynak kell visszavonni az olimpiai pályázatot.

Mint ismeretes Kósa több alkalommal kijelentette: a kormánynak semmi köze az olimpiához. Pontosabban: annyi köze van, mint mondjuk a Diósgyőri futballcsapathoz. Kósa azt is hozzátette: a "labda a főváros térfelén pattog".

- Vérlázító! - kommentálta Tarlós István a hétvégén lapunknak Kósa Lajos szavait. Másutt úgy fogalmazott: "Ilyet nem játszunk, és nem is fogom eltűrni, hogy a fővárossal vitessék el a balhét! A Fidesz frakcióvezető Kósa most azt mondta: ő nem úgy értette, hogy a kormánynak ne lenne dolga az olimpiával, hanem csak azt mondta, hogy a pályázat visszavonásának "a főváros az ura".

Szerző

Deutsch Tamás visszaszólt Enyedi Ildikónak

Publikálás dátuma
2017.02.20. 11:48
Enyedi Ildikó a Berlinale fődíjával - Fotó: Matthias Nareyek/Getty Images
A fideszes politikus a Facebookon ment neki a rendezőnek, amiért az félelmetesnek és abszurdnak látja a hazáját.

Enyedi Ildikó is kihúzta a gyufát Deutsch Tamásnál, aki Twitter helyett ezúttal a közösségi portálon támadta a magyar közéletet bíráló Enyedi Ildikót. "Egyre félelmetesebben abszurd országban élünk" - nyilatkozta az Arany Medve díjat nyert rendező a berlinálét követő sajtótájékoztatón. Előtte a német Deutschlandradiónak adott nyilatkozatában úgy fogalmazott: "ami most a hazánkban történik, szégyen, és valóban félelemmel tölt el".

Deutsch Tamás válaszában finoman emlékeztette Enyedit, hogy kiknek a kezében van ma a filmkassza.

lásd még: Berlinale - Szívvel készült film egy abszurd országból

Szerző