Idegesítette a gyerekzsivaj - Fegyvert ragadott a nyugdíjas

Idegesítették a szomszéd gyerekei, akik hangoskodtak, futkostak a lakásban, és ez áthallatszott hozzá is. Ezzel magyarázta a 71 éves pécsi férfi, hogy - mint később kiderült, engedélyel tartott gázriasztó fegyverével -  lelövéssel fenyegette a lakókat. 

A bama.hu beszámolója szerint a magáról megfeledkező ember még a rendőröket is megfenyegette. Végül a járőrök elfogták, előállították és kihallgatták gyanúsítottként. Ellene zaklatás és garázdaság elkövetése miatt indított nyomozást a Pécsi Rendőrkapitányság.

Szerző

Megint villamosvezetőt vertek Budapesten

Publikálás dátuma
2017.03.05. 15:09
Forrás: Google Street View
Tennie kellene valamit a közlekedési vállatnak, vagy a központnak, mert az egyre szaporodó esetekből úgy tűnik, a frusztrált, egymásnak ugrasztott, ellenségképekkel bombázott (ijesztegetett ) és rendre "csatába hívott"  magyar társadalom megtalálta a maga pofozózsákját, ahol levezetheti a feszkót. Ismét egy villamosvezetőt bántalmaztak. 

A legfrissebb eset  Budapest I. kerületében történt.

A Halász utcai villamosmegálló - Google Street View

A Halász utcai villamosmegálló - Google Street View

A police-hu-n olvashatók szerint egy villamosvezető tett bejelentést a rendőrségre ma hajnalban, hogy a Halász utcai villamosmegállóban álló szerelvényen egy agresszíven viselkedő férfi megfenyegette, majd ezt követően dulakodni kezdett vele. A 44 éves garázda ezek után leszállt a villamosról, majd annak ablaktörlő lapátját kezdte feszegetni, a villamosvezetőt egy alkalommal megrúgta, majd a helyszínről távozott.

A kiérkező járőrök a helyszín közelében lévő Fő utcában fogták el W. Viktor budapesti lakost, akit a kerületi rendőrkapitányságra előállítottak, elszámoltatása folyamatban van. A Budapesti Rendőr-főkapitányság I. kerületi Rendőrkapitánysága közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt indított nyomozásban vizsgálja az esetet.​

Szerző

Halál az 5-ös úton - Egy kerékpáros az áldozat

Publikálás dátuma
2017.03.05. 09:20
Illusztráció/Thinkstock
Halálos baleset történt szombat éjjel az 5-ös számú főúton: egy személyautó ütött el egy kerékpárost Kecskemét külterületén - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint írták, az eddig tisztázatlan körülmények között történt balesetben a kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. Az érintett útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszíneltek a rendőrök.

Szerző