Koncz Gábor újra játszik

Publikálás dátuma
2017.03.06 09:43
A Béres című darabban Esztergályos Cecíliával és Csurka Lászlóval. Forrás: ujszinhaz.hu
Fotó: /
 Koncz Gábor egészségéért az elmúlt időszakban nagyon sokan aggódtak. A Kossuth- és Jászai-díjas színész, érdemes művész azonban köszöni, jól van - írja a Blikk.

A múlt hét végén már ismét az Újszínház színpadán láthatta őt a közönség, a 70-es éveket idéző, Béres című előadásban, amely a világhírű kutatónak, a Béres-csepp megalkotójának, Béres Józsefnek életét mutatja be. 

– Gyógytornára járok, mert vissza akarok térni az életbe, a színpadra – jelentette ki. – Sok erőt ad, hogy a társulat és a közönség visszavárt. Kerényi Imre rendező barátom azt mondta, kaptál egy új szerepkönyvet, amibe az van beleírva: Koncz Gábor, szerepe: gyógyulás. Én pedig, mint minden szerepet, ezt is komolyan veszem!

A cikket itt olvashatja!

Szerző
2017.03.06 09:43

Székhelyi József megható videóüzenetet kapott

Publikálás dátuma
2018.08.15 15:47
FOTÓ: NÉPSZAVA
Fotó: /
Az Egyesült Államokból küldött videóüzenetet a Szép jó estét, Mr. Green! szerzője, Jeff Baron az előadás címszereplőjének, Székhelyi Józsefnek.
Mint megírtuk, Székhelyi József súlyos beteg, ám a színész a tüdőrák ellenére sem mondta le a fellépéseit. Bár a 71 éves színészt júliusban újra meg kellett műteni, a Veres1Színházban Pál Tamás mellett az ő főszereplésével mutatják be augusztus végén a Szép jó estét, Mr. Green! című darabot. Jeff Baron, a darab szerzője New Yorkból küldött videóüzenetben méltatta a színészt - írta a Velvet.
"József, azt hallom, gyönyörű az alakításod a darabomban. Köszönöm, és nagyon büszke vagyok arra, hogy te képviselsz engem Magyarországon, és remélem, hogy idén találkozhatunk és meg is nézhetem az előadásodat"
- üzente Jeff Baron Székhelyi Józsefnek.
2018.08.15 15:47

Schwarzenegger Budapesten kapta vissza egyik serlegét

Publikálás dátuma
2018.08.15 11:26

Fotó: facebook.com/flexgymbudapest/
A hatodik Terminátor-filmet Budapesten forgató Arnold Schwarzenegger visszakapta 1969-ben, testépítőként nyert serlegét.
Az eredeti terv szerint Berke Loránd magyar bajnok fekvenyomó Ausztriában adta volna át a sztárnak az 1969-ben, Londonban nyert serlegét, de a találkozó Schwarzenegger szívműtétje miatt elmaradt. A Budapesten forgató filmszínész, bár ritkán mutatja ki az érzelmeit, láthatóan meghatódott, amikor a már elveszettnek hitt ereklyét visszakapta.
A testépítő versenyen nyert serleget Schwarzenegger édesanyja 1972-ben egy kőfaragónak ajándékozta. A díj aztán szerencsés véletlenek sorozataként és több hónapos szervezést követően kerülhetett most vissza a tulajdonosához - számolt be a Blikk.
"Nagyon örülök, hogy visszakaptam, így már az összes kupám megvan, amiket testépítőként szereztem. Nagyon köszönöm, hogy elhozta nekem"
– mondta a budapesti edzőteremben rendezett átadón Schwarzenegger.
2018.08.15 11:26
Frissítve: 2018.08.15 11:29