Egy 13 éves cseh kislányt keresnek - Segítsen, ha tud (fotó)

Publikálás dátuma
2017.03.09. 16:23
forrás: police.hu
A Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ kéri, hogy ha bárki látta a csehországi otthonából még januárban iskolába induló, ám oda meg nem érkező, és haza sem térő kislányt, Muzikarova Michaela Patriciát, értesítse a rendőrséget.

A kislány január 11-e óta nem adott életjelet magáról, és a felkutatására tett rendőri intézkedések sem vezettek eddig eredményre. Muzikarova Michaela Patricia 125-135 cm magas, vékony testalkatú, sötét szemű, hosszú, barna, hullámos hajú. Eltűnésekor fekete, térdig érő kabátot, rózsaszínű Nike feliratú hátitáskát és lila keretes szemüveget viselt. 

forrás: police.hu

forrás: police.hu

Szerző

Feldarabolta feleségét a hentes?

Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtökön azt a férfit, aki a gyanú szerint megölte feleségét múlt pénteken Nemesgörzsönyben - írta a 24.hu. A portál szerint az ügyészség csak annyit közölt a körülményekről, hogy vita előzte meg a végzetes támadást, illetve, hogy a férj másnap valótlan bejelentést tett a rendőrségen. Azt állította, hogy a nő elment otthonról és nem tud róla semmit.

Az asszonyt körözni kezdték, ám felmerült, hogy a feleség bűncselekmény áldozata lett, így az ügyben végül emberölés miatt kezdtek nyomozni. A bíró azért döntött a legszigorúbb kényszerintézkedés elrendelése mellett, mert álláspontja szerint fennáll a szökés, az elrejtőzés és a bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye.

A nemesgörzsönyiek brutális elkövetési módról beszélnek. Az atv.hu-nak úgy nyilatkoztak korábban, hogy a hentesként dolgozó férj feldarabolta feleségét, majd a holttest egy részét elégette, a másikat pedig az emésztőgödörbe dobta. A rendőrség és az ügyészség nem erősítette meg ezeket az információkat, ám a lap szerint annyi biztos, hogy emésztőgödör tartalmát egy szippantós autó elvitte.

Szerző

Razzia - Masszázsszalon extra szolgáltatásokkal (Fotók)

Publikálás dátuma
2017.03.09. 12:53
Fotók: police.hu
A rendőrök elfogták azt a nőt, aki csaknem fél éve olyan „masszázsszalont” működtetett Miskolcon, amelyben az ott foglalkoztatott lányok szexuális szolgáltatást is nyújtottak - írja a police.hu.

Üzletszerűen elkövetett kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya egy 30 éves debreceni nővel szemben.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2016 őszétől egy miskolci lakásban a gyanúsított több felnőtt nő prostitúciós tevékenységéhez nyújtott segítséget, illetve prostitúciós tevékenységre lányokat szervezett. Az asszony a lányok bevételéből rendszeresen részesedett.

A nyomozók 2017. március 8-án rajtaütöttek a masszázsszalonnak álcázott miskolci ingatlanban, ahol elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan U-né Z. Ágnest.

Szerző
Témák
Miskolc bordély