Előfizetés

Fél kezük a kupán

A Ferencváros férfi vízilabdacsapata 12–6-ra nyert Nagyváradon az Európa-kupa döntőjének első mérkőzésén, ezzel pedig elérhető közelségbe került a végső győzelemhez és a kupa megnyeréséhez. 

„Nyugodtan kijelenthetem, hogy a szezon eddigi legjobb mérkőzését játszottuk, ráadásul még most is voltak hibák, ennél is tudunk jobban játszani. A hatgólos különbség hatalmas dolog” – mondta Varga Dániel, a csapat játékosa. A második mérkőzést április 5-én rendezik az FTC otthonában, újabb győzelem esetén a magyar csapat 19 év után nyerhet újra nemzetközi kupát.

Berki remekelt

Berki Krisztián lólengésben, Kovács Zsófia pedig felemáskorláton és ugrásban bejutott a döntőbe a tornászok dohai világkupaversenyén. 

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok Berki az első helyről várhatja a pénteki finálét azután, hogy 6,2-es kiinduló pontszámú gyakorlatára 14,833 pontot kapott. Ugyanezen a szeren Kállai Zoltán 19. lett 11,900 ponttal.

A nőknél a riói olimpikon Kovács felemáskorláton 13,733 pontot érdemelt ki, ezzel negyedikként került a döntőbe, ugrását pedig 13,466 ponttal jutalmazták, amivel hatodik. Al-Salty Dália felemáskorláton 11,900 ponttal a 11. helyen végzett.

Babos Tímea kiemeltként kezd

Publikálás dátuma
2017.03.24. 06:54
Fotó: Getty Images/Mike Ehrmann
Pauline Parmentier lesz Babos Tímea ellenfele a miami kemény pályás tenisztorna női versenyének második fordulójában, mivel a francia játékos az első körben legyőzte honfitársát, Ocean Dodint.

A világranglista 28. helyén álló Babos párosban is pályára lép majd Anasztaszija Pavljucsenkova oldalán, ellenfelük egy horvát-brit duó lesz, az első körben Ajla Tomljanovic, Heather Watson kettősével mérik össze erejüket.