Budapest;holttest;Ilka utca;

2017-03-29 19:49:00

Horrorház Zuglóban - Karácsony óta oszladozott egy holttest

Két holttestet találtak a rendőrök kedd délután egy zuglói társasházban. Az Ilka utcába riasztották őket, miután egy ember az egyik lakásban öngyilkosságot követett el – értesült a 24.hu.

A portál szerint a helyszínen szóltak az egyenruhásoknak, hogy az egyik lakót már hónapok óta nem látták. Felmentek a lakásához, ahol végül megtalálták a már mumifikálódott holttestet. A lakó vélhetően karácsony óta halott lehetett már. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel az ügyben.

A Bors szerint bár a hírek arról szólnak, hogy a férfi - aki miatt eredetileg kihívták a rendőröket - öngyilkos lett, a lakók szerint ez nem valószínű, inkább a rendszeres italozás vihette el. A hónapok óta halott férfival kapcsolatban kiderült, hogy már többször szóltak az önkormányzatnak az orrfacsaró bűz miatt, de egyszer sem jöttek ki.

A lap megjegyzi, hogy azért is nevezik az Ilka utcai társasházat horrorháznak, mert egy harmadik esetben egy másodikon lakó nő lábát amputálták, s míg nem került otthonba, magatehetetlenségében teljesen beszennyezte a lakást az ürülékével és a vizeletével. A negyedik rémisztő történet szintén egy halálesethez kapcsolódik, egy földszinti lakásban ugyanis úgy halt meg valaki, hogy az előszoba még ma is vérrel van borítva. Senki sem tudja, mi történhetett, ellenben mindenki amiatt dühöng, hogy az önkormányzat arra sem képes, hogy a bérleményeit kitakarítsa, fertőtlenítse, rendben tartsa.