Vujity Tvrtko hazatérhet

Publikálás dátuma
2017.04.07. 10:26
Forrás: Vujity Tvrtko/Facebook
Ősztől újra Magyarországra helyezi át a főhadiszállását Vujity Tvrtko – legalábbis erre enged következtetni a Facebook-oldala, írja a Blikk.

A jelenleg az Egyesült Államokban, Washington mellett élő riporter sorra tölti fel az események rovatát őszre magyar előadásokkal, helyszínekkel, olykor egy héten belül hárommal is. Ezt pedig nem lehet úgy vállalni, ha valaki nem él itthon, pedig alig egy hónapja a Blikknek adott élő interjúban Tvrtko még arról beszélt, abban a London melletti kisvárosban keres házat a családnak, ahol felesége, Vujity-Zsolnay Gyöngyi és legkisebb fia, Bendegúz él.

– Az biztos, hogy Amerikából átköltözünk Európába, de hogy azon belül hol lakunk többet életvitelszerűen, az még a jövő zenéje – mondta a lapnak. Az előadásaimmal szerettem volna újra visszatérni Magyarországra is, így turnészerűen vállaltam számos fellépést. De az is igaz, hogy Nagy-Britanniából és Európa több országából is kerestek már – árulta el a riporter, akinek a Tvrtko túl minden határon című előadás-sorozata egyre sikeresebb, bejárta vele egész Amerikát.

Szerző