Halállal végződött a diszkós verekedés - Elfogták a makói bandát

Elfogta a rendőrség annak az ötfős társaságnak négy tagját, akik vasárnap hajnalban bántalmaztak egy férfit Makón, a sértett néhány órával később a kórházban meghalt - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.

Szabó Szilvia közölte, a megalapozott gyanú szerint vasárnap hajnali egy óra körül alakult ki szóváltás a társaság és a férfi között egy makói szórakozóhely előtt. A vita tettlegességig fajult, a dulakodás során a csoport egyik tagja ököllel olyan erővel ütötte fejen vitapartnerét, hogy a sértett eszméletét vesztette. A mentőszolgálat kórházba vitte a férfit, aki néhány óra múlva belehalt sérüléseibe.

A társaság négy tagját a rendőrök előállították, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellenük csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A gyanúsítottak beismerték a bűncselekmény elkövetését - tudatta a százados. Ötödik társukat, halált okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt keresi a rendőrség.

Szerző

Motoros halál Bács-Kiskunban - Rommá tört a Suzuki is (Fotók!)

Publikálás dátuma
2017.04.11. 10:11

Egy motorkerékpáros és egy személyautó ütközött össze kedden reggel Kerekegyháza közelében, a balesetben a motoros meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hürkecz Zoltán elmondta: a járművek egyelőre ismeretlen okból ütköztek össze az 5214-es számú út 3-as kilométerénél, az 52-es főút közelében. A motoros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

police.hu jelentése szerint az érintett útszakaszt teljesen lezárták a rendőrök, kerülni Hetényegyháza felé lehet.

Szerző
Frissítve: 2017.04.11. 11:56

Előzetesben a kisfiát brutálisan bántalmazó anya

Publikálás dátuma
2017.04.11. 10:02
A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult eljárásban egy hónapra elrendelte Sz. M. őrizetben lévő gyanúsított előzetes letartóztatását - tudósít a Szabolcs Online.

Április 1-jén a gyanúsított veszekedni kezdett 6 éves kisfiával, majd bántalmazni kezdte őt. A földön négykézláb lévő gyermeket több esetben két kézzel a hátán megütötte, majd erőteljesen a gyermeke két lába közé rúgott. Ezután többször a vállánál megfogva rángatta úgy, hogy a földtől gyermeket megemelte, majd a földhöz csapta, melynek során a gyermek feje elérhette a talajt.

Közben a gyanúsított fennhangon kiabált, többek között azt hangoztatva gyermekének, hogy megöli őt. A bántalmazás során a kiskorú sértett felületes, karmolásos sérüléseket szenvedett az arca jobb és bal oldalán, azonban a bántalmazásról rendelkezésre álló felvétel alapján megállapítható, hogy csak a véletlenen múlt, hogy súlyosabb sérülés nem keletkezett.

Szerző