Stohl András politizálni is akar a Class FM-en

Publikálás dátuma
2017.04.22. 11:17
Stohl András a Florion Zeller: Az igazság - Házassági leckék középhaladóknak című előadás fotóspróbáján FOTÓ: Molnár Ádám/Népsza
Stohl András a Class FM műsorában, a Morning Show-ban nem szeretne takargatni semmit, egyéni, politikai véleményének is hangot ad, ha annak érzi szükségét - jelentette ki a Vígszínháztól távozó színész az ATV műsorában.

Ma nem lehet olyat mondani, amiben nincs benne a politika – nyilatkozta Stohl az Egyenes beszédben, aki azt is elárulta: sok változás történt a magánéletében, elkezdte kicsit unni önmagát, ezzel egy időben jött a rádiós felkérés, ami lehetőséget ad neki arra, hogy új oldalát mutassa meg. Stohl András azt is elmondta az ATV-ben, hogy csak egy kicsit akart hátrébb lépni a színháztól, nem végleg felhagyni vele, azt ugyanis a közönséggel és a társulatokkal sem teheti meg, hogy lemond bizonyos szerepeket vagy feladatokat. A színész leszögezte, hogy a Vígszínháztól nem művészi okok miatt jött el, egyszerűen csak arról van szó, hogy szabadúszóként könnyebben tudja beosztani az idejét.

Sebestyén Balázsékat sem akarja felülmúlni, szerinte ugyanis a két műsort nem lehet összehasonlítani, egyelőre nem is versenyképesek. A színész azt mondta: egyelőre nem tudja, hogy bírja majd az új időbeosztást, de az biztos, hogy egy évig csinálnia kell, mert ennyi időre szól a szerződése.

Szerző