Na, erre senki nem számított - Demcsák Zsuzsa lelép a Vajna-tévétől

Publikálás dátuma
2017.04.25. 09:26
Forrás: Demcsák Zsuzsa/Facebook
Csaknem egy évtized után úgy döntött a televízió egyik legnagyobb sztárja, hogy vége: elbúcsúzik a TV2 reggeli műsorától és vele együtt a nézőktől is - értesült a Blikk. 

Demcsák neve szinte egybeforrt a Mokkával, amelynek talán ő volt az egyik legismertebb műsorvezetője - fogalmaz a lap. 

Igen, a tegnapi nap felmondtam a TV2-ben – erősítette meg a hírt Demcsák Zsuzsa, hozzátéve:  kilenc év után döntöttem így, és ennek elsősorban családi okai vannak. Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe, ráadásul a családi vállalkozásban is egyre nagyobb szerepet töltök be – mondta a műsorvezető, aki elárulta, egy ideje már érlelődött benne a gondolat, hogy változtat életén.

A népszerű műsorvezető magyarázatként elmondta azt is, hogy családi cégnek egyre nagyobb szüksége lett rá, és a döntése miatt végre korán sem kell fekelnie, így ő viheti reggel a gyerekeit az iskolába.

– A TV2 tudomásul vette a Mokka műsorvezetőjének felmondását – mondta el a Blikknek Fürst-Borsos Ádám, a csatorna Hírigazgatóságának kommunikációs menedzsere.  Demcsák Zsuzsának köszönjük, hogy az elmúlt 9 évben kiváló munkájával, a csatorna egyik legnépszerűbb képernyőseként a csapatunkat erősítette. A televízió munkatársai nevében további sok sikert kívánunk Zsuzsának a magánéletben és a karrierjében - tette hozzá.

Szerző