Előfizetés

Kiengedték a gyilkossági ügybe keveredő volt fideszes képviselőt

Idén februárban kezdődött meg a per a dunaföldvári vállalkozó megölése ügyében, a Szekszárdi Törvényszéken. Hárman álltak bíróság elé, köztük egy volt fideszes önkormányzati képviselő. Egyiküknek emberölés, társainak – köztük az egykori politikusnak – bűnpártolás miatt kell felelnie – írja a 24.hu.

Az Alfahír azt írja, hogy Gál Roland kikerült előzetes letartóztatásából, és egy kép szerint már otthon borozik családjával. Azt egyelőre nem tudni, miért engedték ki az előzetesből.

A vállalkozót 2013-ban gyilkolták meg, pontosabban gyilkolta meg az elsőrendű vádlott, de az ügy csak tavaly februárban robbant ki. Az üggyel összefüggésben két gyanúsított – bizonyos Sz. J. és G. R. – előzetes letartóztatásba került. Már akkor kiderült, hogy egyikőjük fideszes önkormányzati képviselő.

Miután fény derült a politikus érintettségére – még tavaly februárban – a dunaújvárosi önkormányzat közölte, hogy a Fidesz dunaújvárosi szervezetének elnöksége kezdeményezte Gál Roland önkormányzati képviselő frakcióbeli tagságának felfüggesztését. Március elején lemondott önkormányzati képviselői megbízatásáról.

Gyalogost gázoltak Vecsésen - Fotó

Publikálás dátuma
2017.04.29. 11:07
MTI Fotó: Mihádák Zoltán
Egy személyautó elgázolt egy gyalogost a 4-es főúton Vecsés lakott területén szombaton kora hajnalban, az elütött nő életét vesztette - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 45 éves gyáli nő az úttesten akart átmenni, amikor a személyautó elsodorta, ami ezt követően egy másik járművel ütközött össze. A nő a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Halálos gázolás a Váci úton - Fotó

Publikálás dátuma
2017.04.29. 02:06
MTI Fotó: Lakatos Péter
Halálos gázolás történt Budapesten a Váci úton pénteken késő este - közölte a rendőrség.

A tájékoztatás szerint eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi elütött egy gyalogost a XIII. kerületben a Váci út 29. szám előtt. Az elgázolt férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrök a helyszíni szemle idejére a balesettel érintett útszakasz belső sávját lezárták.

MTI Fotó: Lakatos Péter

MTI Fotó: Lakatos Péter