Szörnyethalt egy gyerek a kamionos ütközésben Kenderesnél

Publikálás dátuma
2017.05.02. 14:05
MTI Fotók: Mészáros János
Egy gyermek meghalt, egy felnőtt pedig súlyosan megsérült kedd délelőtt a 4-es főúton Kenderes külterületén, ahol egy mikrobusz kamionnal ütközött, majd az árokba hajtott - közölte az Országos Mentőszolgálat Észak-alföldi Mentőszervezete Jász-Nagykun-Szolnok megyei kirendeltségének vezetője.

Kardos József elmondta: egy két és fél éves gyermek a helyszínen meghalt, egy felnőtt súlyosan megsérült a balesetben. Hozzátette: a mikrobuszban utazó további két gyermeket és egy felnőttet megfigyelésre a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórházba szállították a mentők.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján azt írta, hogy a főút érintett szakaszát a műszaki mentés és a helyszínelés idejére teljes szélességében lezárták. A rendőrök mindkét irányból Bánhalma irányába terelik a főút forgalmát - közölték. S. Tóth Anikó, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője arról tájékoztatott, hogy kisújszállási, karcagi és kunhegyesi tűzoltók vonultak ki a helyszínre.

Szerző
Frissítve: 2017.05.02. 14:55

Hátba szúrtak egy férfit a majálison - Őket keresi a rendőrség (Fotó)

Publikálás dátuma
2017.05.02. 10:06
A kép illusztráció! FOTÓ: Thinkstock
Elfogatóparancsot adott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság három férfi ellen, akik a gyanú szerint május 1-jén délután a fővárosi Ötvenhatosok terén késsel hátba szúrtak, valamint viperával és boxerrel ütlegeltek egy férfit - közölte a rendőrség kedden a honlapján.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. 

A három gyanúsított nevét, személyleírását, valamint az elkövetéskor viselt ruházatukat is közzétették a honlapon

Forrás: police.hu

Forrás: police.hu

Burai Zsolt körülbelül 170 centiméter magas, izmos testalkatú, rövidre nyírt hajú, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor fekete nadrágot és fekete kapucnis dzsekit viselt.

Molnár István 165 centiméter magas, zömök testalkatú, kopasz, mindkét karja tetovált. A bűncselekmény elkövetésekor sportcipőt, kék farmernadrágot és fekete pólót viselt.

Oláh Alejandro 175 centiméter magas, vékony testalkatú, rövidre nyírt hajú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor fekete sportcipőt, fekete melegítőnadrágot és fekete felsőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki felismeri a férfiakat vagy a történtekről információval rendelkezik, tegyen bejelentést a segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy a "Telefontanú" 06-80-555-111-es zöldszámán.

Szerző
Frissítve: 2017.05.02. 10:18

Késelés Budapesten - Őrizetbe vettek egy férfit

Publikálás dátuma
2017.05.02. 10:02
Illusztráció: Thinkstock
Őrizetbe vett a rendőrség egy 53 éves osztrák férfit, őt gyanúsítják a hétfői, XV. kerületben elkövetett késeléssel, és javasolják az előzetes letartóztatását - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) kedd reggel a honlapján. 

A rendőrség hétfőn arról számolt be, hogy késsel többször megszúrtak egy férfit Budapesten, egy XV. kerületi lakásban, ahol előzőleg hárman szóváltásba keveredtek. A történtek miatt a rendőrök két embert állítottak elő. Kedd reggel a BRFK azt közölte: a nyomozás adatai szerint a helyszínről előállított S. Hermann gyanúsítható a bűncselekménnyel, ellene életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt indítottak eljárást.

Szerző