Előfizetés

Tűz Pest megyében - Kilencen kerültek kórházba

Publikálás dátuma
2017.05.15. 10:17
Népszava fotó
 Tűz volt egy családi házban Dunakeszin, kilenc ember kórházba került füstmérgezés gyanúja miatt - tájékoztatott a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hétfő reggel .    

 Kisdi Máté közölte: a tűz a kétszintes ház konyhájában keletkezett hajnali öt óra körül. A mentők hat felnőttet és három gyereket vittek kórházba füstmérgezés gyanúja miatt.   A katasztrofavedelem.hu oldalon azt írják, hogy a mikrohullámú sütő gyulladt ki, és a lángok a konyhabútorokra is átterjedtek. A lángokat az ott lakók eloltották, az utómunkálatokat az újpesti hivatásos tűzoltók végezték el.

Éjszaka gázoltak halálra egy kerékpárost - Videó a helyszínelésről

A baleset vasárnap éjszaka  a 83-as számú főút 71-es kilométerszelvénynél, Győr külterületén történt, ahol - még tisztázásra váró körülmények között -  ütközött össze a kerékpáros egy személyautóval. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy éjfél körül – szakszerű orvosi ellátása ellenére – életét vesztette.

Meghalt a quaddal száguldozó férfi Tiszakécskén

Árokba hajtott quaddal egy férfi vasárnap kora este Tiszakécskén, s a helyszínen meghalt - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság honlapján.

A balesetben elhunyt 46 éves férfi Tiszakécskén lakott - írta a rendőrség.