Előzhet a Real Madrid

Ma este pótolják a spanyol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójából elhalasztott Celta Vigo–Real Madrid összecsapást (21.00, tv.: Sport1), melyen a középmezőnyben helyezkedő ellenfél otthonában vendégszereplő Real számára akár a bajnoki cím is lehet a találkozó tétje. Pillanatnyilag ugyanis bár Zinédine Zidane csapata pontegyenlőséggel áll az FC Barcelona mellett, az egymási elleni eredmények miatt katalán riválisa mögé szorul. A képlet egyszerű: Zidane együttese bármilyen mai pontszerzés esetén előz, s előnyt szerez a vasárnapi utolsó forduló előtt.

Szerző

Visszavágó októberben?

Publikálás dátuma
2017.05.17. 07:55

Sajtóértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy októberben, Cardiffban megrendezik Anthony Joshua és Volodimir Klicsko áprilisi nehézsúlyú profi ökölvívó világbajnoki címmérkőzésének visszavágóját. Brit lapok úgy tudják, a londoni Wembley Stadionban technikai kiütéssel győztes Joshua és a nehézsúlyt több mint egy évtizeden át uraló Klicsko második összecsapására október 28-án kerülhet majd sor.

Szerző

Formalitásnak tűnő visszavágók a Magyar Kupában

Szerdán a visszavágókat rendezik a labdarúgó MK elődöntőjében. Az első mérkőzésen a harmadosztályú Budafok ellen 8-0-ra nyerő címvédő FTC esetében a budafoki vendégjáték (15.00, tv.: M4 Sport) sokkal inkább a futball ünnepe lesz, mint komoly tétmérkőzés – kivált, mert a kiscsapat a hétvégén megnyerte a bajnokságot, s feljutott a második ligába. „Siker a csapatnak, ünnep a kerületnek” – olvasható Budafok-Tétény honlapján, ahol arról tájékoztatnak, hogy a Promontor utcai sporttelep kapunyitása ma 13.30-kor lesz. Egyúttal azt kérik a drukkerektől, hogy a „nagy érdeklődésre való tekintettel a torlódások elkerülése érdekében a budafoki szurkolók igyekezzenek időben kiérkezni a BMTE pályára.”

A Vasas híveinek ennyire nem kell sietni, ugyanis a párharc folytatását 2-0-s előnyről váró angyalföldiek 20.00-kor kezdenek Mezőkövesden (tv.: M4), a helyi csapat vendégeként. Amennyiben a fővárosiak megőrzik előnyüket, úgy 2006 után jutnak be ismét a hazai kupasorozat fináléjába, melyet május 31-én rendeznek.

Szerző