Különös karambol - Repülő és teherautó ütközött

Publikálás dátuma
2017.05.21. 17:15
Forrás: Reuters
Összeütközött egy utasszállító repülőgép egy tehergépkocsival a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren, a balesetben nyolcan megsérültek - írja a hvg.hu.

A teherautón, amely az oldalára borult a balesetben, ketten súlyosan, hatan könnyebben sérültek meg. Az Aeromexico légitársaság Boeing 737-es típusú gépén senkinek sem esett bántódása. A gép Mexikóvárosból érkezett Los Angelesbe, és a szárnya megsérült az ütközésben. A repülőtér működésében nem okozott fennakadást a baleset.

Szerző

Vízóraaknába esett és meghalt

Vízóraaknába esett és meghalt egy ember vasárnap délelőtt a hajdú-bihari Hencidán - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője.

Papp-Kunkli Nóra tájékoztatása szerint a berettyóújfalui tűzoltók mentőkötél segítségével kiemelték a bajba jutott embert, de a mentősök már nem tudtak rajta segíteni, a helyszínen életét vesztette. A háztartási baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Szerző

Újra járható az M7-es autópálya

Feloldották az útzárat az M7-es autópálya Nagykanizsa felé tartó oldalán szombat este - közölte a rendőrség.

Korábban azt közölték, hogy mindkét irányba lezárták az M7-es autópályát szombat délután, miután két baleset is történt Zamárdi közelében. A főváros felé tartó oldalon már korábban feloldották az útzárat, így szombat estére a pálya mindkét oldalán zavartalan a forgalom.

Szerző