Tragikus! Villám csapott a kertbe, meghalt egy kislány Bodajkon

Publikálás dátuma
2017.05.25. 18:27
Illusztráció. Fotó: Thinkstock
A tragédia, amiről most számolt be a feol.hu, még kedden késő délután történt. 

A portál információi szerint a kislány a kertben tartózkodott az édesanyjával, amikor Fehérvárcsurgó felől Bodajk fölé értek a fekete felhők. A villám a kertbe csapott, azt nem tudni, hogy áramütés érte-e a kislányt, vagy az ijedtségtől a szíve mondta föl a szolgálatot. A szomszédasszony segítségével megpróbálták újraéleszteni, és azonnal a kórház intenzív osztályára szállították, a gyerek életét azonban nem sikerült megmenteni. Az eset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Székesfehérvári Rendőrkapitányság.

Szerző

Súlyosan bántalmaztak egy rabot Szegeden

Publikálás dátuma
2017.05.25. 17:43
Illusztráció/Népszava fotó
Súlyosan megsérült egy jogerősen elítélt rab a Szegedi Fegyház és Börtönben, mert egy másik fogvatartott bántalmazta - közölte a Büntetés-végrehajtási Szervezet szóvivője.

Orosz Zoltán elmondta, a börtön folyosóján szerdán szólalkozott össze két fogvatartott, majd egyikük bántalmazta elítélt társát, akinek ennek következtében az egyik szeme súlyosan megsérült.  A sérült elítéltet a büntetés-végrehajtási intézet szakápolója haladéktalanul elsősegélyben részesítette, majd kihívta a mentőket, akik a férfit kórházba vitték, ott ellátták a sérülést.

A Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága belső vizsgálatot rendelt el az eset körülményeinek tisztázására, az elkövető ellen pedig büntetőfeljelentést tett az intézet parancsnoka - tette hozzá a szóvivő.

Szerző

Halálra gázolt a vonat egy embert - Pótlóbuszokat állítanak be

Publikálás dátuma
2017.05.25. 17:30
Illusztráció/Népszava fotó
Veresegyházon egy induló vonat gázolt el egy embert, ezért Veresegyház és Őrbottyán között a hatósági intézkedésig szünetel a vonatközlekedés, az utasokat várhatóan vonatpótló buszok szállítják.

A helyszínelés ideje alatti korlátozás miatt a Budapest-Újszász-Szolnok vonalon közlekedő vonatok menetideje 15-30 perccel is meghosszabbodhat.

Szerző