Előfizetés

Micsoda öröm! - Orbánnal és Lázárral szelfizhetett Dzsenifer

Szokolay Dzsenifernek ( a leány a Facebook-profilján Jennyfer-nek írja, ám Magyaroszágon hivatalosan csak magyar írásmóddal használhatók a külföldi nevek)  sikerült, amiről egy igazi mai fiatal lány csak álmodozhat: szelfit lőtt Orbán Viktorral és Lázár Jánossal- vette észre az Index.

A lány a portál érdeklődésére elmondta, hogy a kép egyáltalán nem volt megrendezve, sőt! A szegedi egyetemista reggel pont Hódmezővásárhelyen kávézott, és hirtelen észrevette, hogy nem más sétál arra, mint a miniszterelnök és minisztere.

- Hát épp a reggeli kávémat ittam az egyik helyen, és mikor megláttam őket, odaszaladtam hozzájuk, gondoltam, csinálok egy szelfit... - mondta el Dzsenifer, akit nagy megtiszteltetésként ért a lehetőség. Arról is beszélt, hogy miniszterelnöki szelfit lőni csodálatos érzés, ráadásul Orbán és Lázár nagyon készségesek voltak, "egyből mondták, hogy persze".

A fiatal lány egyébként Szegeden politológiát hallgat,  nagyon érdekli a politika és a média kapcsolata. Ezért is választotta szakdolgozata témájának a Hír TV politikai arculatváltását, ami számára a legkézenfekvőbb téma volt, és „aktuális ebben a viszonylatban"”.