Máris búcsúzott a női világelső

Publikálás dátuma
2017.05.29. 07:56

A világelső Angelique Kerber két játszmában (6:2, 6:2) kikapott Jekatyerina Makarovától a francia nemzetközi teniszbajnokság (Roland Garros) női egyesének első fordulójában. Hasonlóra - mármint a listavezető korai búcsújára - korábban sosem volt példa a torna történetében. Érdekesség: Kerber egy éve sem "élte túl" a Garros első körét.

Szerző

Búcsú kupagyőzelemmel

Publikálás dátuma
2017.05.29. 07:54
FOTÓ: GETTY IMAGES/ GONZALO ARROYO MORENO

A távozási szándékát korábban bejelentő Luis Enrique együttese, az FC Barcelona nyerte a spanyol labdarúgó Király-kupát, miután a szombati, madridi döntőben a katalánok könnyedén, 3-1-re verték a Deportivo Alavés csapatát. Az egymást követő harmadik Barcelona-kupasikerrel leköszönő vezetőedző mellett búcsúzott a döntő helyszíne, a legendás Vicente Calderón-stadion is, amelynek helyére hamarosan új aréna épül.

Szerző

Dárdai Páléknak is kedvezett a Dortmund

Publikálás dátuma
2017.05.29. 07:53
FOTÓ: GETTY IMAGES/MATTHIAS HANGS

A Borussia Dortmund 2-1-re nyerte a Német Kupa szombati, Eintracht Frankfurt elleni döntőjét, ezzel Thomas Tuchel együttese negyedízben hódította el a díszes serleget. A következő idényben a bajnoki végeredménynek köszönhetően a Bajnokok Ligájában induló dortmundiak sikerükkel a Dárdai Pál által irányított Hertha BSC-nek és a Freiburgnak is kedveztek: előbbi együttes így kvalifikáció nélkül az Európa-liga főtábláján, utóbbi pedig a sorozat selejtezőjében indulhat.

Szerző