Előfizetés

Kútba esett kisgyerekhez riasztották a mentőhelikoptert

Publikálás dátuma
2017.05.29. 18:03
Illusztráció/Getty Images
Lakóház udvarán álló kútba esett egy két év körüli gyerek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Urán hétfő délelőtt, a kisfiú súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője.

Dóka Imre elmondta, hogy a hat méter mély kútban egy méter magas volt a víz. A segítség megérkezéséig az egyik hozzátartozó tartotta a vízfelszínen a kisfiút, akit a tűzoltók létra és mentőkötél segítségével hoztak fel a mélyből. A gyereket mentőhelikopterrel vitték kórházba - tette hozzá a szóvivő.

Kigyulladt kamiont mentettek a tűzoltók - Videó!

Publikálás dátuma
2017.05.29. 16:47
Fotó: police.hu
Hétfő reggel eddig ismeretlen okból kigyulladt egy teherautó az M60-as és az M6-os autópálya csomópontjánál. A tűzoltók a tüzet eloltották, azonban az M60-as autópályáról a Budapest felé közlekedőket a mohácsi lehajtónál továbbra is leterelik az autópályáról, visszatérni a sombereki felhajtónál lehet. Az autópálya felett haladó 57-es számú főúton egy sávon, rendőri irányítás mellett megindult a forgalom - számolt be a police.hu.

Baltával támadt a villamosra a szegedi férfi - fotók

Publikálás dátuma
2017.05.29. 12:15
Fotók: police.hu
Baltával törte be egy férfi Szegeden a villamos ajtajának üvegét, gyorsan elfogták a rendőrök - olvasható a police.hu-n. 

Az 57 éves férfi tegnap kora délután akart felszállni egy helyi villamosra. Mivel egy balta volt nála, a vezető nem engedte a fel a járműre, ezért dühében a baltával betörte a villamos hátsó ajtajának üvegét. Nem sokkal a bejelentést követően a szegedi rendőrök a férfit a helyszín közelében elfogták, majd őrizetbe vették. Felfegyverkezve elkövetett garázdasággal gyanúsítják.