Rendőrautó gázolt el egy kisfiút Miskolcon

Rendőrautó ütött el egy gyereket Miskolcon, a fiú életveszélyesen megsérült - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dobi Tamás közleményében azt írta: az elsődleges adatok szerint délután a Bollóalja utcában, egy busz takarásából futott ki a 12 éves fiú, akit elütött a szolgálati autó. Az életveszélyes sérüléseket szenvedő fiút a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították - tette hozzá.

Szerző

Kiraboltak egy trafikot Pécsen - Őt keresi a rendőrség! (Videó)

Publikálás dátuma
2017.06.08. 18:55
Forrás: police.hu
Rablás miatt indult eljárás egy ismeretlen férfi ellen, aki feltehetően fegyverrel rabolt ki egy dohányboltot Pécsett - közölte csütörtökön a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

Az Esztergár Lajos utcában szerda este történt estről azt írták: a maszkos férfi kezében feltehetően pisztolyt tartva követelte az eladótól a napi bevételt, majd miután azt megkapta, távozott. Az eladó nem sérült meg. Az elkövetéskor fekete maszkot, fekete-fehér kapucnis kabátot és szürkés melegítőnadrágot viselő férfi 30 év körüli, körülbelül 185-190 centiméter magas - áll a közleményben. A rendőrség az elkövetőről fényképet és videofelvételt is közzétett a police.hu oldalon:

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

Szerző
Frissítve: 2017.06.08. 19:02

Illegálisan öltek meg egy vadkant Nógrádban - Videó!

Publikálás dátuma
2017.06.08. 17:45
Forrás: police.hu
Orvvadászat megalapozott gyanúja miatt indult eljárás két férfi ellen a Bátonyterenyei Rendőrkapitányságon, akik nyílpuskával öltek meg egy vadkant.

A gyanúsítottak korábban több alkalommal folytattak engedély nélküli vadászatot a 43 éves férfi bátonyterenyei családi háza udvaráról. A két férfi az udvar hátsó részén egy leskunyhót épített ki, és attól 20 méterre egy szórót hoztak létre, hogy oda a vad bejárjon. Június 4-én este a 41 éves mátraverebélyi férfi nyílpuskával megsebzett egy vadkant, majd az elpusztult vadat megkeresték és a házba vitték, ahol kizsigerelték, majd a húst egymás között szétosztották.

A két férfit a rendőrök a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozók a két férfi lakásán és azokhoz tartozó mellékhelyiségekben megtartott házkutatáson feltehetőleg lőfegyvereket, hangtompítót, számszeríjat, trófeákat, vadhúst találtak meg és foglaltak le. A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság szakértők bevonásával folytatja az eljárást, egyben vizsgálja, hogy a gyanúsítottak más bűncselekmények elkövetésével összefüggésbe hozhatóak-e - írja a police.hu.

Szerző