Gigászok karambolja bénította meg az M3-ast (fotók)

Publikálás dátuma
2017.06.12. 19:36
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Tegnap több baleset is történt az M3-ason, este a főváros felé tartó oldalon 4-5 kilométeres autósor alakult ki amiatt, mert két kamion összeütközött az autópálya 30. kilométerénél.

A balesetnek egy könnyebb sérültje volt. A tűzoltók végezték a műszaki mentést és a kifolyt üzemanyag felitatását.

Korábban a 37-es kilométernél, Bag után hét autó ütközött össze.

Szerző

Drónokkal a fináncok ellen

Publikálás dátuma
2017.06.12. 17:42
Illusztráció Fotó: Thinkstock
Ukrajnából drónnal Romániába küldött cigarettaszállítmányt koboztak el a román hatóságok - közölte honlapján a határrendészet.

Éjjellátó készülékkel vették észre vasárnap hajnali fél háromkor azt a drónt, amely Ukrajnából repült át a határon egy cigarettaszállítmánnyal, majd visszatért oda, ahonnan indult. A helyszínre siető rendészek a Suceava megyei Galanesti falu térségében összesen négyezer csomag cigarettát találtak, és bekísérték, majd őrizetbe vették azt a román fiatalembert, aki a cigarettaküldeményt próbálta begyűjteni. A négyezer csomag fehérorosz gyártmányú cigaretta értékét 46 800 lejre (3,27 millió forint) becsülték.

Szerző

Halál az 51-esen (sokkoló fotók)

Publikálás dátuma
2017.06.12. 16:32
MTI Fotók: Mihádák Zoltán
Egy ember meghalt, kettő pedig megsérült, amikor két személygépkocsi összeütközött hétfőn délelőtt Pest megyében, az 51-es úton - közölte honlapján az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF).

A baleset a főút 28-as kilométerszelvényében, Dunavarsány közelében történt. A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a főutat lezárták - közölte az OKF.

Szerző